27 NOVEMBER 2019 | BLACK FRIDAY KLEDINGSWAP

27 NOVEMBER 2019 | BLACK FRIDAY KLEDINGSWAP

Black Friday Kledingswap

29 november 16.00 – 21.00

29 november, staat bekend als de start voor het kopen van kerstcadeautjes en natuurlijk het kopen van nieuwe outfits voor een zo laag mogelijke prijs. De manier waarop deze kleding wordt gemaakt is voor velen onbelangrijk en de negatieve effecten die het maken van kleding heeft op mens en milieu wordt vaak vergeten tijdens het shoppen. Wij hebben besloten dat dit anders kan. Tijdens Black Friday organiseren wij daarom een kledingswap als tegenbeweging.


Daarnaast herken jij jezelf er misschien ook wel in dat je veel kleding in je kast hebt hangen die je nooit draagt maar nog wel leuk/goed is. Hoe leuk is het dat je er iemand anders een plezier mee kan doen en jij meteen een opgeruimde kast hebt?

Wil je meedoen met onze kledingswap? Koop dan een kaartje! Op de hoogte blijven van updates of meer info? Meld je dan aan voor ons Facebook event!

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch