APRIL 2020 | #VLAGVOORMIJNSTAD

APRIL 2020 | #VLAGVOORMIJNSTAD

#VLAGVOORMIJNSTAD
Samen creëren we een positieve vibe

Samen creëren we een positieve vibe

Aankomende maandag is het Koningsdag, maar helaas, dit jaar geen kleedjes en feest, maar thuis blijven. Daarom willen wij als Naaierij in samenwerking met Schroeder iets doen om toch een positieve vibe te creëren in de binnenstad. De bedoeling is om de hele binnenstad vol te hangen met zelfgemaakte vlaggetjes, van buurtbewoners, ondernemers, iedereen die er maar zin in heeft en bij wil dragen aan vrolijke straten kan meedoen. Hoe leuk is dat?

Wil je ook meedoen? Maak dan ook een vlag! Gebruik gerecycled materiaal; wol, plastic, schilderen, naaien, alles kan! Zolang je ontwerp maar weersbestendig is en aan een vlaggenlijn vastgenaaid kan worden. Het patroon voor de vlag vind je hieronder, maar je kunt gewoon de grootte van een A-4 aanhouden.

Maak de vlag bijvoorbeeld van een oud laken, spijkerbroek of misschien wel een handdoek. Heb je geen stof om iets van te maken? Haal dan een (aantal) vlag(gen) af bij de Naaierij, we willen ze zelfs langs brengen. Wij hebben genoeg stof al voorgeknipt klaarliggen. Maak zoveel vlaggen als je wilt! Wil je dat je vlaggen hangen met Koningsdag? Zorg dan dat je je vlag(gen) voor 26 april inlevert bij de Naaierij of Schroeder Torenstraat. Zo kunnen we ze in het weekend nog aan een lijn naaien en maandag op Koningsdag, de eerste vlaggen lijnen de lucht in hijsen 🙂 We gaan door met dit project t/m 1 september, dus laat die vlaggen maar komen!

Heb jij een mooie boodschap voor je mede-stadsbewoners? Zet het op jouw vlag! Ben je ondernemer? Zet gerust jouw logootje op jouw vlag. Is je kunstwerk klaar? Post hem op je sociale media met de hashtag #vlagvoormijnstad. Zo maken we het initiatief groter en slepen we elkaar door deze tijd heen! 

Wij hebben er super veel zin in en hopen dat je meedoet! Xxx

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch