LOCKDOWN KLEDINGSWAP KETTING

LOCKDOWN KLEDINGSWAP KETTING

We missen onze fantastische kledingswap zo erg. Al jullie mooie ingebrachte kleding, de gezellige praatjes, lekkere drankjes en rondrennende meiden in hun onderbroek, op zoek naar een swapcatch. Zo jammer dat de afgelopen en misschien ook wel de komende swap niet door kan gaan. Maar wij zouden de Naaierij niet zijn als we niet weer iets leuks voor jullie hadden bedacht! 

Daarom organiseren we vanaf volgende week, vrijdag 5 februari, de Lockdown Kledingswap ketting!

Het idee is om een kledingketting vol swappers te vormen door heel Den Haag. Het idee is al eerder uitgevoerd in Hengelo, maar we brengen dit initiatief natuurlijk maar al te graag naar onze eigen stad!

Hoe gaat het allemaal in z’n werk?

De Kledingketting begint bij ons in de Naaierij. Wij hebben van onze kledingswaps nog een hoop kleding liggen, die we in de tas zullen stoppen, oftewel de SWAPTAS. Daarna zal de swaptas zich gaan verspreiden door Den Haag, rond de deelnemers, oftewel swappers. Wij brengen de tas naar de eerste swapper. Deze swapper pakt iets leuks uit de tas en stopt daar weer iets voor terug. Daarna brengt deze swapper de tas naar het volgende adres en zo gaat de Swaptas Den Haag rond. 

Leuk! Maar hoe doe ik mee?

Iedereen die in Den Haag woont kan zich aanmelden via de oproep op Instagram, Facebook en onze blog, met naam, telefoonnummer en adres. Wij maken een routekaart, en sturen je het adres waar jij de swaptas naartoe mag brengen. Met de telefoonnummers maken we een grote whatsapp groep, zodat iedereen kan laten zien wat ze in de tas stoppen en wat ze eruit halen. Dit maakt ‘t allemaal heel gezellig. 

Het begin van de kledingketting zal vrijdag 5 februari zijn. Dan zal de swaptas, door ons worden gebracht naar de eerste swapper.  Doe je ook mee? Lijkt ons echt heel leuk! Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder!

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN!

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de Naaierij Kledingketting 🙁 Wil je toch nog meedoen met een kledingketting in Den Haag?
Ga dan naar kettingkledingruil.nl!

2 Comments
 • Suzanne

  29 januari 2021 at 11:40 Beantwoorden

  Hoi lieve dames van de Naaijerij,
  Super leuk dat jullie dit gaan organiseren! 🙂
  Er is momenteel al een kledingketting initiatief gaande door Den Haag met meer dan 50 deelnemers, wat best een succes is. Maar hoe meer hoe beter natuurlijk!

  Er reizen nu momenteel 6 tassen langs de route. Misschien een idee om mee te nemen om meerdere tassen tegelijk vanaf verschillende adressen te laten starten, omdat het anders wel erg lang duren voor de tas helemaal rond is. De ervaring leert ook dat de tassen snel overvol raken anders. Just a thought! 😉
  Grtz. Suzanne

  • Isabel van der Meijde

   1 februari 2021 at 09:13 Beantwoorden

   Heeee Suzanne,
   Super bedankt voor je bericht en de tip! Gaan we zeker meenemen 🙂

   Groetjes,

   Isabel
   Naaierij

Reactie plaatsen

nl_NLDutch