TIP: Duurzame Valentijnscadeaus

TIP: Duurzame Valentijnscadeaus

Over twee weken, op 14 februari, is het Valentijnsdag. Dus eigenlijk nu al wel tijd om te gaan denken aan jouw (duurzame) Valentijnscadeaus. Of je deze dag nu doorbrengt met je lover of alleen, wij denken dat iedereen zo nu en dan wel wat extra liefde kan gebruiken. Deze cadeautips zijn niet alleen voor de koppels onder ons, maar ook voor de happy singles! 

THE BEST LOVE IS SELFLOVE <3

Een ontbijt op bed

Verwen jouw lover of jezelf met een lekker ontbijtje op bed. Je kunt bij veel horeca zaakjes in Den Haag een ontbijtje afhalen of bestellen.

Onze favoriete zijn onder andere Pompernikkel, Confetti, De Kade en Bartine. En wel een van de fijnste duurzame Valentijnscadeaus vinden wij. Want, liefde gaat door de maag toch?

Een romantisch diner

Wil jij indruk maken op je lover, huisgenoten of op jezelf door eens wat anders op tafel te zetten dan jouw standaard pastagerecht?

Er zijn veel websites waarop je bijzondere gerechten kunt vinden. Wij zijn heel groot fan van Deliciously Ella, deze app is niet gratis, maar is je geld meer dan waard. De recepten op deze app zijn makkelijk en allemaal vegan! Ook Culy is een fijne website voor inspiratie. Tot slot hebben we nog een leuk Instagram account genaamd @telltalefood. Hier kun je ook eindeloos inspiratie opdoen voor een heerlijk diner. 

Ben je geen held in de keuken of laat je koken liever aan iemand anders over? De Sushimeisjes hebben een fantastische Valentijnsbox. Je ontvangt niet alleen de lekkerste sushi van Den Haag (als je het aan ons vraagt), maar ook allerlei bites, een salade, een dessert en een fles wijn of sake! 

Selfcare

Houd je van in bad gaan? Dan kun je allerlei speciale producten kopen waarmee je van in bad gaan echt een self-care moment kunt maken. Je kunt dit natuurlijk ook samen doen. Met een kleurrijke bath bomb geef je jouw bad bijvoorbeeld een paarse kleur! Hoe leuk is dat?! Wij zijn ook groot fan van Heesterzeep, dit is een natuurlijke zeep welke gemaakt wordt in de Heesterbuurt in Den Haag. The Happy Soaps en Naïf zijn ook aanraders wat ons betreft. 

Gezellige avond thuis

Organiseer een spelletjesavond of kies een leuke film uit om samen te kijken! Je kunt bijvoorbeeld ook een escape room bestellen via deze website!  

Geef je toch liever spullen, maar wil je echt iets unieks geven waar iemand lang mee kan doen en mega blij van wordt? Het is toch lastig dat we niet naar de winkel kunnen om ons te laten adviseren of last minute nog even iets te kopen. Maar probeer zoveel mogelijk lokaal te shoppen. Hier wat leuke Haagse duurzame Valentijnscadeaus:

  • Naaierij verkoopt een heleboel producten van fantastiche lokale makers. Neem eens een kijkje!
  • Uptown voor bijvoorbeeld een fijne sjaal!
  • Onze buren (Lolaviola) verkopen de mooiste bloemen van Den Haag. Tegenwoordig ook online via de webshop!
  • Een cadeaubon van een lokaal koffietentje om tijdens een wandeling iets lekkers te halen, bijvoorbeeld Haley’s Comet Breakfastclub.
  • Alle unieke spulletjes van WAUW.
  • The Hague Finest heeft allerlei toffe producten, allemaal afkomstig uit Den Haag!
  • Bij Lapsang kun je een heerlijke fles wijn kopen.
  • Dorst verkoopt bierpakketjes met allerlei speciaalbieren.

Wij hopen jullie te hebben geïnspireerd met deze toffe, duurzame tips! Heb je nog andere tips die absoluut niet mogen ontbreken in dit rijtje? Laat het ons dan weten via de opmerkingen?

Meer lezen? We hebben nog veel meer leuke tips voor je!

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch