NAAIERIJ X PALANTA POP-UP

NAAIERIJ X PALANTA POP-UP

Zo trots zijn we als we zien dat er steeds meer mensen bezig zijn met hun kledingkast verduurzamen. We zien het in de interesse in onze Naaierij Collection, maar ook door ons Permanente Swaprek. Maar er zijn nog meer manieren waarop je je kledingkast kunt verduurzamen, en dat is kleding huren. Dit kun je doen bij een (online) kledingbibliotheek als Palanta. Nu is het zo dat wij toevallig met dit fantastische merk een samenwerking hebben, in de vorm van een Naaierij x Palanta pop-up shop! Hoe leuk is dat?

PALANTA – RENT.LOVE.RETURN.

Palanta is dus een online kledingbibliotheek, waar ze alleen maar kleding verhuren van duurzame makers. De methode is eigenlijk hetzelfde als bij een ‘gewone’ bibliotheek, alleen leen je dan kleding in plaats van boeken. Je zoekt iets leuks uit, besteld het, draagt het met liefde en brengt of stuurt het daarna weer terug naar de bibliotheek. Wij vinden dit zo een mooi concept, omdat het niet gaat over het hebben van kleding. Want waarom zou je alles bezitten, terwijl je het ook kan huren. Door iets te huren zijn er zoveel minder stuks nodig van een item, dat dit veel beter is voor het milieu. En daar houden we van, deze creatieve oplossingen tegen de fast fashion industrie!

RENT

Kies uit de met zorg uitgekozen duurzame kleding items

LOVE

Draag je gekozen kleding zo lang als je wilt. Geniet van je duurzame garderobe en geniet van de complimenten die je krijgt.

RETURN

Breng je kleding terug of laat het ophalen door Palanta, zodat je tijd hebt om nieuwe items uit te zoeken voor de volgende periode.

Palanta is een online duurzame modeverhuuroplossing voor milieubewuste vrouwen , gedreven door een groene gemeenschap en een gemeenschappelijk doel. Ze zijn bewsut bezig met het anwoord op modeafval, overconsumentisme en het draait allemaal om een gezondere planeet en een circulaire economie.

– PALANTA

POP UP | NAAIERIJ X PALANTA

Onze missie die zo erg overeenkomt, om de wereld meer bewust te maken van duurzame mode, was voor ons de reden om iets te doen met elkaar (en natuurlijk ook omdat Sara zo gezellig is) Daarnaast verhuren ze prachtige items, waar wij meteen verliefd op waren. En dus kon het niet anders dat er een Pop-up shop van Palanta in de Naaierij moest komen.

Door de kleding bij ons in de winkel aan te bieden, kun je in plaats van alleen online bestellen, ook bij ons komen passen en voelen. Kijken hoe het je staat en wat leuk matcht bij elkaar. Top combi lijkt ons zo!

In de Naaierij hangen verschillende items, in verschillende maten, die je een of twee weken kunt huren. De prijzen vind je bij ons in de winkel of op de website van Palanta. Je kunt dus items los huren, zonder dat je meteen aan een abonnement vast zit. Hieronder zie je een paar van de kledingstukken en accessoires die we in de Naaierij hebben hangen. Merken waar je aan kunt denken;

Maar we hebben nog veel meer moois! Kom dus gezellig een keer langs om te kijken 🙂

Meer lezen over duurzame mode? YOU CAN!

Tags:
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch