9 JULI 2021 | NAAIERIJ KLEDINGSWAP X MUSEUM RIJSWIJK

9 JULI 2021 | NAAIERIJ KLEDINGSWAP X MUSEUM RIJSWIJK

Kleding ruilen bij Museum Rijswijk en ook nog eens de tentoonstelling van Ian Berry bekijken, fantastisch toch!

(English below)

Een tijd geleden werden wij, de Naaierij, door Museum Rijswijk uitgenodigd voor de tentoonstelling van Ian Berry. Ian Berry maakt fantastisch werk van denim, waarin hij oude spijkerbroeken hergebruikt om een kunstwerk te maken. Samen met Museum Rijswijk waren wij zo geïnspireerd dat we bedachten om een kleding swap te organiseren, bij hun, in het museum. Omdat er door de tentoonstelling nog duidelijker is dat er al genoeg kleding op de wereld is en wat je daar allemaal mee kunt doen. Daarom organiseren we samen op vrijdag 26 februari van 11u – 17u een kleding swap bij Museum Rijswijk. Een swap op een grotere locatie, hoe leuk is dat?! O, en als je daar dan toch bent, neem dan vooral een kijkje bij de geweldige tentoonstelling van Ian Berry, it will blow your mind!

Dus heb je nog kleding liggen die je niet meer draagt en waar je iemand anders nog heel blij mee kunt maken? Doe zeker mee!

HOE WERKT DE KLEDINGSWAP?

* Koop een ticket via de Naaierij Eventbrite (hiervoor zorgen wij dat de kleding er mooi uit ziet, gesorteerd aan rekken hangt en we maken er een mini feestje van)

* Lever je kleding de week voor de kledingswap in op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 9u en 17u bij Museum Rijswijk.

* Lever 5 of meer kledingstukken in. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen met genoeg stukken naar huis gaat.

* Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.

* Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, sieraden of schoenen inleveren.

* Hoe leuker de kleding is die je inlevert, hoe leuker de kledingswap voor iedereen gaat worden!

* Bij het inleveren van je kleding krijg je een strippenkaart. Met deze strippenkaart kun je maximaal 5 stuks meenemen. De strippenkaart laat je stempelen bij de kassa voordat je weggaat. Heb je minder dan 5 stuks meegenomen naar huis? Dan kun je de stempelkaart bij onze volgende kleding swap weer gebruiken!

* In totaal hebben we 7 tijdslots van allemaal drie kwartier. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn en we ons kunnen houden aan de COVID-19 richtlijnen. Natuurlijk hangen we bij elke ronde weer nieuwe items op, zodat niet de eerste groep al de goodies krijgt.

* De tijd slots zijn;

1 – 11.00u – 11.45u

2 – 11.45u – 12.30u

3 – 12.30u – 13.15u

4 – 13.15u – 14.00u

5 – 14.00u – 14.45u

6 – 14.45u – 15.30u

7 – 16.15u – 17.00u

Nadat je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail, waarin je je kunt aanmelden voor een bepaald tijdslot. Iedereen moet zich apart aanmelden voor een tijdslot, dus je kunt niet in de opmerkingen iemand aanmelden.

* We gaan door tot 17u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.

BELANGRIJK!

* Koop een kaartje! Onze vorige swaps waren helemaal uitverkocht, dus be quick 🙂

* Lever van tevoren je kleding in (de week voor de kledingswap op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 9u en17u bij Museum Rijswijk )

* Meld je aan voor een tijdslot via de bevestigingsmail die je krijgt.

* Adres: Museum Rijswijk (Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk)

* Het event is voor iedereen!

* Wil je ook meteen naar het museum? Koop hier je ticket: https://museumrijswijk.ticketteam.com/#/tickets/entrance

……………………………………………………

A while ago we, de Naaierij, were invited by Museum Rijswijk to look at Ian Berry’s exhibition. Ian Berry makes true artworks of denim, reusing old jeans to create something magical. Together with Museum Rijswijk, we were so inspired that we are going to organize a clothing swap, at their place, in the museum. Because the exhibition does, even more, tell us, there is already enough clothing in the world and what you can do with it. That is why we organize a super fun clothing swap at Museum Rijswijk on Friday 26 February from 11 am to 5 pm. A clothing swap at a larger location, amazing right ?! Oh, and while you’re there swapping your clothes, take a look at Ian Berry’s amazing exhibition, it will blow your mind!

So do you have some clothes that you no longer wear and that will make someone else very happy? Be sure to join!

HOW DOES THE CLOTHING SWAP WORK?

* Buy a ticket! All our swaps were completely sold out, so be quick!

* Hand in your clothes in the week before the swap on Tuesday, Wednesday or Thursday at Museum Rijswijk (9u – 17u)

* Turn in 5 or more items of clothing. This way we can ensure that everyone goes home with enough pieces.

* Only bring clothes that are clean and tidy and that you really like, but no longer wear. Clothing that you think others will be happy with. WE CHECK ALL YOUR CLOTHES!

* By clothing we mean: pants, t-shirts, cardigans, sweaters, jackets, blouses (so no: socks, underpants, socks, bikinis, bras, you know what we mean). If you already have 5 pieces of clothing, you can always add bikinis, jewelry or shoes.

* You will receive a strip card when you hand in your clothing. With this card you can take a maximum of 5 pieces with you. The strip card can be stamped at the cash register before you leave. Did you take less than 5 pieces home? Then you can use the stamp card again at our next clothing swap!

* In total we have 7 time slots of all 45 minutes.

This way we can ensure that there are not too many people inside at the same time and we can comply with the COVID-19 guidelines. Of course we hang up new items with each round, so that not the first group gets all the goodies.

* The time slots are;

1 – 11.00u – 11.45u

2 – 11.45u – 12.30u

3 – 12.30u – 13.15u

4 – 13.15u – 14.00u

5 – 14.00u – 14.45u

6 – 14.45u – 15.30u

7 – 16.15u – 17.00u

* When you bought a ticket you will receive a confirmation email, in which you can register for a specific time slot. Everyone has to sign up separately for a time slot, so you can’t sign someone up in the comments.

* We continue until 17.00u. Then we collect the remaining clothes and these are donated to charity, so that these clothes also get a nice destination. We are also looking at whether we can still use some of the clothing on our permanent Swap rack or upcycle them.

IMPORTANT!

* Buy a ticket! Our previous swaps were completely sold out, so be quick!

* Hand in your clothes in the week before the swap on Tuesday, Wednesday or Thursday at Museum Rijswijk (9u – 17u)

* Sign up for a time slot, you can find the link in your confirmation email.

* Address: Museum Rijswijk (Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk)

* The event is for everyone!

* Do you also want to visit the museum? Buy your ticket here: https://museumrijswijk.ticketteam.com/#/tickets/entrance

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch