WITCHES & STITCHES | MESSY GARDEN CLUB & CATHARINA MOLENAAR

WITCHES & STITCHES | MESSY GARDEN CLUB & CATHARINA MOLENAAR

WITCHES & STITCHES | NAAIERIJ X MESSY GARDEN CLUB

Being zen and sustainable op hetzelfde moment? Dat voelt toch extra lekker?

Daarom organiseert Naaierij samen met de Messy garden Club aka @Mona.chai op 10 juli een workshop meditatie kussens maken met daarop aangesloten een ceremonie.

Zo rol jij helemaal zen en vol met nieuwe creatieve energie het weekend in.

Tijdens de workshop naai jij je eigen meditatiekussen van een tafelkleed of gordijn wat je zelf meeneemt. (Tegen een kleine bijdrage hebben wij ook stof voor jou beschikbaar) Wij helpen je met naaien, dus ervaring is niet perse nodig 🙂

Na het naaien zullen we met ons meditatiekussen onder de arm doorlopen naar de Barth Kapel, de spirituele tempel van onze Haagse Heks.Hier zal zij een ceremonie geven waarbij al jouw zintuigen geprikkeld zullen worden. We tunen in op onze innerlijke tuin en vergroten zo ons bewustzijn voor een beetje extra zelfliefde.

———————————————————————————————-

Wij raden je aan zelf stof mee te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld goed een oud tafelkleed, dekbed, theedoeken of een gordijn gebruiken. Dit maakt jouw meditatiekussen extra bijzonder en persoonlijk. Alle andere materialen en benodigdheden zullen voor je klaarliggen in de Naaierij.

Doe je mee? Schrijf je in via de datumprikker en jij krijgt een tikkie toegestuurd. Maar een bepaald aantal plekken beschikbaar.

Locatie: Naaierij

Prijs: €49,- (incl. workshop, fournituren, lekker, drinken, spirituele reis)

Reserveer nu je plek!

WITCHES & STITCHES | NAAIERIJ X CATHARINA MOLENAAR (OUT OF MIND)

Being zen and sustainable op hetzelfde moment? Dat voelt toch extra lekker?

Daarom organiseert Naaierij ook samen met Catharina Molenaar (Out of mind) op 17 juli een workshop meditatie kussens maken met daarop aangesloten een rustgevende meditatie op je eigen gemaakte kussen..

Zo rol jij helemaal zen en vol met nieuwe creatieve energie het weekend in.

Tijdens de workshop naai jij je eigen meditatiekussen van een tafelkleed of gordijn wat je zelf meeneemt. (Tegen een kleine bijdrage hebben wij ook stof voor jou beschikbaar) Wij helpen je met naaien, dus ervaring is niet perse nodig 🙂

Na het maken van jouw eigen meditatie kussen zullen op ons zelfgemaakte meditatie kussen onder begeleiding van meditatie queen Catharina, oprichter van Out of Mind, helemaal zen worden. Catharina neemt jou even helemaal mee uit je hoofd, waardoor je je helemaal bewust wordt van je lichaam en terug gaat naar het nu. Catharina zal naast de meditatie vertellen wat de voordelen zijn van mediteren en tips geven om mindfull door het dagelijks leven te wandelen.

———————————————————————————————-

Wij raden je aan zelf stof mee te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld goed een oud tafelkleed, dekbed, theedoeken of een gordijn gebruiken. Dit maakt jouw meditatiekussen extra bijzonder en persoonlijk. Alle andere materialen en benodigdheden zullen voor je klaarliggen in de Naaierij.

Doe je mee? Schrijf je in via de datumprikker en jij krijgt een tikkie toegestuurd. Maar een bepaald aantal plekken beschikbaar.

Locatie: Naaierij

Prijs: €49,- (incl. workshop, fournituren, lekker, drinken, spirituele reis)

Reserveer nu je plek!

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch