2 OKTOBER 2021 | Naai je eigen haarhanddoek @ Lush Den Haag

(English below)
 
Heerlijk, je haar wassen. Lekkere shampoo, conditioner erin en na het douchen oprollen tot een tulband, wie doet het niet? Nog handiger en leuker om dit te doen in een handdoek tulband die je zelf hebt gemaakt toch?
Daarom organiseert de Naaierij in samenwerking met Lush Den Haag een workhop op zaterdag 2 oktober.
Van een handdoek of stof die je (of je moeder, vriendin) thuis hebt liggen maken we in ongeveer 1,5 uur een easy haar towel. Doe je ook gezellig mee?
Wat krijg je van ons?
– 1,5 – 2 uur naaibegeleiding
– Patroon van de haar handdoek
– Gebruik van een naaimachine
– Garen, elastiek, knoop en andere naaibenodigdheden
– Een eigen gemaakte haar handdoek mee naar huis
Wat neem je mee?
Genoeg stof om een haarhanddoek te maken. Je kunt oude handdoeken meenemen maar ook andere stof is mogelijk. T-shirt stof, of andere rekbare stof is ook fijn en zacht voor je haar.
TIckets bestel je via de link in het evenement. Er is maar beperkt plek beschikbaar!
 
We love the feeling of washing our hair. Nice shampoo, lovely conditioner and afterwards we roll up our hair in a turban to let it dry and relax a little bit more. Who doesn’t do that? Even better and fun to do this with a towel turban which you made yourself, right?
This is why the Naaierij is organizing a workshop on Saturday 2 October in collaboration with Lush Den Haag. We make an easy hair towel in 1.5 hours from a lonely towel or fabric you have at home or found at your moms house. Are you also coming to sew?
What do you get from us?
– 1.5 – 2 hours sewing guidance
– Pattern of the hair towel
– Use of a sewing machine
– Thread, elastic, button and other sewing supplies
– A homemade hair towel to take home
What are you bringing to the workshop?
Enough fabric to make a hair towel. You can bring old towels but other fabric is also possible. T-shirt fabric, or other stretchy fabric is also nice and soft for your hair.

Tickets can be ordered via the link in the event. There is only limited space available! 

Events, FrontPage

LET’S NOT ONLY BE SWEET TO OUR LOVER(s) AND OURSELVES, BUT ALSO FOR THE EARTH (english below) 14 februari, it’s coming. De dag dat we de liefde vieren, maar dan wel op z’n Amerikaans. Cadeaus, nieuwe spullen, lekker veel, want zo laat je je liefde...

Read More
Blog, DIY, Duurzame mode, Inspiratie, Video

Heb je een oude trui in de kast liggen met een gat erin? Wacht niet langer en maak er deze te leuke balaclava van! Zo blijven niet alleen je oren maar ook je nek warm, heeeerlijk! 🔥 Wij zijn een beetje verliefd op deze trend, ook omdat ie heel makkelijk te maken is 🧵🪡

Read More
Events, FrontPage

OMDAT ER AL GENOEG PRACHTIGE KLEDING OP DE WERELD IS (english below)   De dag dat alle winkels korting geven, zodat je maar meer gaat kopen. Spullen die je vaak niet nodig hebt. Alleen maar omdat het goedkoper is, terwijl je net zo goed kunt...

Read More