\n\n\n

2 OKTOBER 2021 | Naai je eigen haarhanddoek @ Lush Den Haag

(English below)
 
Heerlijk, je haar wassen. Lekkere shampoo, conditioner erin en na het douchen oprollen tot een tulband, wie doet het niet? Nog handiger en leuker om dit te doen in een handdoek tulband die je zelf hebt gemaakt toch?
Daarom organiseert de Naaierij in samenwerking met Lush Den Haag een workhop op zaterdag 2 oktober.
Van een handdoek of stof die je (of je moeder, vriendin) thuis hebt liggen maken we in ongeveer 1,5 uur een easy haar towel. Doe je ook gezellig mee?
Wat krijg je van ons?
– 1,5 – 2 uur naaibegeleiding
– Patroon van de haar handdoek
– Gebruik van een naaimachine
– Garen, elastiek, knoop en andere naaibenodigdheden
– Een eigen gemaakte haar handdoek mee naar huis
Wat neem je mee?
Genoeg stof om een haarhanddoek te maken. Je kunt oude handdoeken meenemen maar ook andere stof is mogelijk. T-shirt stof, of andere rekbare stof is ook fijn en zacht voor je haar.
TIckets bestel je via de link in het evenement. Er is maar beperkt plek beschikbaar!
 
We love the feeling of washing our hair. Nice shampoo, lovely conditioner and afterwards we roll up our hair in a turban to let it dry and relax a little bit more. Who doesn’t do that? Even better and fun to do this with a towel turban which you made yourself, right?
This is why the Naaierij is organizing a workshop on Saturday 2 October in collaboration with Lush Den Haag. We make an easy hair towel in 1.5 hours from a lonely towel or fabric you have at home or found at your moms house. Are you also coming to sew?
What do you get from us?
– 1.5 – 2 hours sewing guidance
– Pattern of the hair towel
– Use of a sewing machine
– Thread, elastic, button and other sewing supplies
– A homemade hair towel to take home
What are you bringing to the workshop?
Enough fabric to make a hair towel. You can bring old towels but other fabric is also possible. T-shirt fabric, or other stretchy fabric is also nice and soft for your hair.

Tickets can be ordered via the link in the event. There is only limited space available! 

Blog

Omdat wij onze kennis willen bundelen en delen, en meer mensen willen bereiken met onze ideeën over reparatie, zijn we begonnen met het schrijven van het Naaierij Repair boek. Zo kan iedereen leren repareren en hier thuis mee beginnen, ook zonder naaiopleiding of cursus. Mét of...

Read More
Events, FrontPage, Kledingswap

SPRING IS COMING!! (english below) We hebben iets leuks in petto! Op 13 mei gaan we swappen in Haags Hoog. Met prachtig uitzicht over Den Haag, swap jij de leukste kleding bij elkaar! De kledingswap begint om 5 en is om 8 uur weer afgelopen....

Read More
Blog, Events

Bij de Naaierij proberen we je te inspireren om een duurzame keuze te maken op het gebied van mode. Zo leren we je repareren in ons repaircafé en proberen we je online te inspireren, zodat reparatie je eerste keus wordt in plaats van een kledingstuk...

Read More