2 OKTOBER 2021 | Naai je eigen haarhanddoek @ Lush Den Haag

(English below)
 
Heerlijk, je haar wassen. Lekkere shampoo, conditioner erin en na het douchen oprollen tot een tulband, wie doet het niet? Nog handiger en leuker om dit te doen in een handdoek tulband die je zelf hebt gemaakt toch?
Daarom organiseert de Naaierij in samenwerking met Lush Den Haag een workhop op zaterdag 2 oktober.
Van een handdoek of stof die je (of je moeder, vriendin) thuis hebt liggen maken we in ongeveer 1,5 uur een easy haar towel. Doe je ook gezellig mee?
Wat krijg je van ons?
– 1,5 – 2 uur naaibegeleiding
– Patroon van de haar handdoek
– Gebruik van een naaimachine
– Garen, elastiek, knoop en andere naaibenodigdheden
– Een eigen gemaakte haar handdoek mee naar huis
Wat neem je mee?
Genoeg stof om een haarhanddoek te maken. Je kunt oude handdoeken meenemen maar ook andere stof is mogelijk. T-shirt stof, of andere rekbare stof is ook fijn en zacht voor je haar.
TIckets bestel je via de link in het evenement. Er is maar beperkt plek beschikbaar!
 
We love the feeling of washing our hair. Nice shampoo, lovely conditioner and afterwards we roll up our hair in a turban to let it dry and relax a little bit more. Who doesn’t do that? Even better and fun to do this with a towel turban which you made yourself, right?
This is why the Naaierij is organizing a workshop on Saturday 2 October in collaboration with Lush Den Haag. We make an easy hair towel in 1.5 hours from a lonely towel or fabric you have at home or found at your moms house. Are you also coming to sew?
What do you get from us?
– 1.5 – 2 hours sewing guidance
– Pattern of the hair towel
– Use of a sewing machine
– Thread, elastic, button and other sewing supplies
– A homemade hair towel to take home
What are you bringing to the workshop?
Enough fabric to make a hair towel. You can bring old towels but other fabric is also possible. T-shirt fabric, or other stretchy fabric is also nice and soft for your hair.

Tickets can be ordered via the link in the event. There is only limited space available! 

Blog

Het is bijna Valentijnsdag en ook al zijn wij niet persé uber fan van deze dag, toch is het altijd leuk een cadeautje te krijgen of te geven. Om te laten zien dat je aan iemand denkt of van iemand houdt.  Maar; Laatst gaf een...

Read More
Blog, Events, FrontPage

. Op 15 februari opent IDVO, voor één dag, tussen 14:00 en 19:00, De Sweatshop in Den Haag. Een pop-up die aandacht vraag voor de ‘Wet Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’. Deze wet maakt het verplicht voor bedrijven om dwangarbeid, moderne slavernij en milieuvervuiling uit hun productieketens te...

Read More
Events, FrontPage, Kledingswap

14 februari staat bekend als dag van de liefde. De dag dat we de liefde vieren door nieuwe cadeau’s te geven, liefst zo groot mogelijk. ❤️ Maar is dit nou echt de manier? Volgens ons kun je ook je liefde laten zien door juist iets...

Read More
nl_NLDutch