8 OKTOBER 2021 | NAAIERIJ X DE KADE: KLEDINGSWAP!

8 OKTOBER 2021 | NAAIERIJ X DE KADE: KLEDINGSWAP!

OMDAT ER AL GENOEG KLEDING OP DE WERELD IS!

(English below)

Zoals jullie misschien wel weten organiseert de Naaierij een keer in de zoveel tijd een kledingswap. Omdat we vinden dat er al genoeg kleding op de wereld is en shoppen in iemands anders kledingkast de mooiste dingen naar boven kan brengen.

Maar hoe leuk is het om dit te doen in samenwerking met onze vrienden van de Kade?! Precies, dachten wij ook!

Daarom organiseren we op 8 oktober samen een kledingswap, buiten, onder het genot van een drankje. Zo wil je zeker je weekend wel starten.

HOE WERKT EEN NAAIERIJ KLEDINGSWAP?

Koop een ticket (hiervoor krijg je kleding die er mooi uit ziet, gesorteerd is en we maken er elke keer weer een mini feestje van)
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-naaierij-x-de-kade-kledingswap-180815613367
Lever je kleding op zaterdag 1 okt. , maandag, dinsdag, woensdag of donderdag (tussen 12u -17 of 19 – 21u) voor de kledingswap in (Kun je niet op deze dagen? Dan kunnen we altijd even een afspraak maken!) Meer inlever momenten zullen we via Insta stories bekend worden gemaakt.
Lever 5 of meer kledingstukken in. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen met genoeg stukken naar huis gaat.
Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.
Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, sieraden of schoenen inleveren.
Bij het inleveren van je kleding krijg je een strippenkaart. Met deze strippenkaart kun je maximaal 5 stuks meenemen. De strippenkaart laat je stempelen bij de kassa voordat je weggaat. Heb je minder dan 5 stuks meegenomen naar huis? Dan kun je de stempelkaart bij onze volgende kledingswap weer gebruiken!

In totaal hebben we 3 tijd slots van allemaal drie kwartier. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op een fijne manier kan swappen. En kunnen we tussendoor kleding ophangen.
De tijd sloten zijn;
Tijdslot 1. 16.00u – 16.45u
Tijdslot 2. 16.45u – 17.30u
Tijdslot 3. 17.30u – 18.30u
Nadat je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail, waarin je je kunt aanmelden voor een bepaald tijdsslot. Iedereen moet zich apart aanmelden voor een tijdsslot, dus je kunt niet in de opmerkingen iemand aanmelden. Heb je een ticket voor een vriend(in) gekocht? Stuur dan ook hem/haar de link om zich in te schrijven.
We gaan door tot 18.30u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.

BELANGRIJK!

Koop een kaartje! Onze vorige swaps waren helemaal uitverkocht, dus be quick! TICKETLINK (Tickets gaan vrijdag in de verkoop)
Adres: De Kade, Wagenstraat 193, Den Haag
Lever de week van tevoren je kleding in. (Za 1 okt. + 4 t/m 7 oktober, tussen 12u – 17u en 19u – 21u)
Meld je aan voor een tijd slot! Je krijgt een mail als je een kaartje hebt besteld en daarin staat de link om je in te schrijven.
Het event is voor iedereen!

As you may know, Naaierij organizes a clothing swap every once in a while. Because we believe that there is already enough clothing in the world and shopping in someone else’s wardrobe can bring out the most beautiful things.

But how nice is it to do this in collaboration with our friends from the Kade?! Exactly, that’s what we thought!

That is why we are organizing a clothing swap together on October 8, outside, while enjoying a drink. That’s how you definitely want to start your weekend.

HOW DOES A NAAIERIJ CLOTHING SWAP WORK?

Buy a ticket (includes neat, sorted clothes that look nice and we make it a mini party)
Hand in your clothes on Saturday 1 oct (12u – 17u) Monday, Tuesday, Wednesday, or Thursday before the clothing swap event (between 12u -17 of 19 – 21u) (If you cannot come on these times, we can always make an appointment!)
Turn in 5 or more items of clothing. This way we can ensure that everyone goes home with enough pieces.
Only bring clothes that are clean and tidy and that you really like, but no longer wear. We check all clothing when you hand in your bag with clothing.
By clothing we mean: pants, t-shirts, cardigans, sweaters, jackets, blouses (so no: socks, underpants, socks, bikinis, bras, you know what we mean). If you already have 5 pieces of clothing, you can always add bikinis, jewelry, or shoes as extra pieces.
You will receive a stamp card when you hand in your clothing. With this card, you can take a maximum of 5 pieces with you. The card can be stamped at the cash register before you leave. Did you take less than 5 pieces home? Then you can use the stamp card again at our next clothing swap!

In total, we have 3-time slots of 45 minutes. This way we can ensure you that you can pick out clothes in a chill way. And. we can add clothes every round.
Time slot 1. 16.00u – 16.45u
Time slot 2. 16.45u – 17.30u
Time slot 3. 17.30u – 18.30u
After you have bought a ticket you will receive a confirmation email, in which you can register for a specific time slot. Everyone has to sign up separately for a time slot, so you can’t sign someone up in the comments.
We continue until 19.30 pm. Then we collect the remaining clothes and these are donated to a charity so that these clothes also get a nice destination. We are also looking at, whether we can still hang some of the clothing at our permanent Swap rack or upcycle it.

IMPORTANT!

Buy a ticket! Our previous swaps were completely sold out, so be quick! TICKET LINK:
Hand in your clothes in advance
Sign up for a time slot
The event is for everyone!
Adress: De Kade, Wagenstraat 193, Den Haag

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch