UPCYCLE IT | Balaclava

balaclava

UPCYCLE IT | Balaclava

Heb je een oude trui in de kast liggen met een gat erin? Wacht niet langer en maak er deze te leuke balaclava van! Zo blijven niet alleen je oren maar ook je nek warm, heeeerlijk! 🔥 Wij zijn een beetje verliefd op deze trend, ook omdat ie heel makkelijk te maken is 🧵🪡

En daarom hebben we speciaal voor jou een patroon ontwikkeld! Dit kun je nu bestellen via onze webshop en zelf aan de slag! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bekijk dan onze Youtube video waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de balaclava naait!

De stof die je voor de balaclava gebruikt, moet gebreid en dus rekbaar zijn. Een trui is hier dus het aller best voor! Je kunt in plaats van een gebreide trui natuurlijk ook een sweater nemen.

Wil je de balaclava naaien, maar weet je niet goed hoe? Kom dan langs bij ons repair café! Dan helpen we je graag met naaien 

Omdat er al genoeg kleding op de wereld is, is het een fijn idee om geen nieuwe stoffen te kopen maar juist de kleding te gebruiken die je al in de kast hebt liggen. Kleding die je misschien niet meer draagt, maar wat een leuke print heeft of gewoon een fijne stof is. Het leuke is dat je van deze kleding weer iets nieuws kunt maken, iets dat je wel draagt.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch