12 FEBRUARI 2022 | (SELF) LOVE SWAPSHOP ❤️‍🔥

12 FEBRUARI 2022 | (SELF) LOVE SWAPSHOP ❤️‍🔥

(english below)

14 februari, it’s coming. De dag dat we de liefde vieren, maar dan wel op z’n Amerikaans. Cadeaus, nieuwe spullen, lekker veel, want zo laat je je liefde zien toch? Wij denken van niet.

 

Wij denken dat het belangrijker is het hele jaar lief tegen elkaar te zijn. Vind je Valentijnsdag echt heel belangrijk om te vieren? Hartstikke leuk, maar waarom ga je niet gewoon iets leuks doen? Ervaringen tellen toch veel meer dan materiële spullen?

 

Daarom, net voor dat het spektakel begint, hebben wij voor jou een kledingswap gepland, voor de (self)love. Want waarom geven we niet dat beetje extra liefde ook aan de wereld door te swappen ipv te kopen?

 

Je hebt waarschijnlijk na de afgelopen lockdown en door het nieuwe jaar je kledingkast uitgezocht. Begin het jaar met een schone kledingkast en kom jouw kleding bij ons ruilen. Want, door jouw kleding wordt iemand anders weer blij en dat is toch ook wat liefde inhoudt?

 

Kom gezellig met je lover, beste vriendin of kom alleen voor de selflove, want liefde willen we allemaal, ook onze planeet!

Hoe werkt een NAaierij Kledingswap?

 1. Koop een ticket
  www.eventbrite.nl/e/tickets-kledingswap-selflove-edition-248653618667
 2. Meld jezelf aan voor een tijdslot via de link de bestelbevestiging.
  Nadat je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail, waarin je je kunt aanmelden voor een bepaald tijdsslot. Iedereen moet zich apart aanmelden voor een tijdsslot, dus je kunt niet in de opmerkingen iemand aanmelden. Heb je een ticket voor een vriend(in) gekocht? Stuur dan ook hem/haar de link om zich in te schrijven. Tijdens de tijdsloten door hangen we weer nieuwe items op.
  De tijd sloten zijn;

  Tijdslot 1.12.00u - 12.45u
  Tijdslot 2.12.45u - 13.30u
  Tijdslot 3.13.30u - 14.15u
  Tijdslot 4.14.15u - 15.00u
  Tijdslot 5.15.00u - 15.45u
  Tijdslot 6.15.45u - 16.30u
  Tijdslot 7.16.30u - 17.00u

 3. Zoek je kleding uit! En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!  Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, accessoires, sieraden of schoenen inleveren.
 4. Lever je kleding de week voor het event in (4 feb t/m 11 feb tussen 12u - 17u) Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen.
  Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event. Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.
 5. Kom (samen met een vriendin) zaterdag 12 ferbuari op jouw aangegeven tijdslot naar het event bij de Naaierij (Boekhorststraat 161). Waan je in een heerlijke kledingwinkel, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.
 6. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen. Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.
 7. Je gaat blij en voldaan naar huis.
 8. We gaan door tot 17u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.

The day that all stores give discount, so that you will buy more. Stuff you probably don’t need. Just because it’s cheaper, But why not ga for second-hand clothes instead? Just as fun, better for the environment!

That is why, just like last year, we are organizing a clothing swap as a counter-movement to Black Friday. Where you will go home with beautiful items, but in a sustainable way.

So do you still have clothes that you no longer wear and which make some else very happy? Be sure to join!

How does the clothing swap At Naaierij works?

 1. Buy a Ticket!

 2. Register for a time slot via the link in the order confirmation.
  Time slot 1. 12.00 - 12.45
  Time slot 2. 12.45 - 13.30
  Time slot 3. 13.30 - 14.15
  Time slot 4. 14.15 - 15.00
  Time slot 5. 3:00 PM - 3:45 PM
  Time slot 6. 3.45 pm - 4.30 pm
  Time slot 7. 4.30 pm - 5 pm

 3. Sort out your clothes. And choose (at least) 5 items that you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

 4. Hand in your clothes the week before the event (4 feb t/m 11 feb between 12pm - 17pm). Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, take it with you to the event.

 5. Come to the event (together with a friend) on Saturday 12  February at your specified time slot at Naaierij (Boekhorststraat 161).  Imagine yourself in a wonderful clothing store, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

 6. You try on and choose 5 items to take home. You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

 7. You will go home happy and satisfied.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch