26 MAART | REPAIR WORKSHOP NAALDVILTEN

26 MAART | REPAIR WORKSHOP NAALDVILTEN

Tijdens onze reparatie ontdekkingsreis zijn we op een punt uitgekomen dat we helemaal verslingerd zijn geraakt aan het vullen van gaten doormiddel van prikvilten.

Je werkt hier met een naald en wol en vult zo de gaten in je trui op, of je maakt gewoon leuke versieringen op een muts die je net saai vind.

Zo kun je het leven van je lievelings wollen trui of muts nog verlengen, en dat zorgt weer voor minder afval op onze wereld.

Natuurlijk delen wij maar al te graag onze kennis met jullie en daarom organiseren wij, in samenwerking met Vilt aan Zee, de komende tijd twee workshops om je te laten kennis maken met prikvilten.

Tijdens deze workshops neem jij jouw kapotte gebreide kleding met gaten mee (muts, sokken, trui). 
Eerst gaan we naar het atelier van Anne, Vilt aan zee, waar je kleuren wol kunt uitzoeken en je meer uitleg krijgt over vilt.

Daarna legt Roos je, in de Naaierij, uit hoe je jouw gaten kunt vullen met wol in allemaal gezellige kleurtjes! Zo maak je zelf, onder het genot van een kopje koffie/thee en gezellige mensen, van elk gat in je kledingstuk een kunstwerkje.

Wij hebben alle spullen liggen, dus je hoeft alleen gebreide kleding mee te nemen!

De workshops zullen plaatsvinden op 26 februari en 26 maart van 10.30u – 12.00u. met mogelijkheid om je project door te zetten in het repaircafe.

Wij hebben er heel veel zin in!

Wat krijg je allemaal?

Een mega gezellige ochtend, met koffie en lekkers, uitleg over wol en vilt, uitleg naaldvilten en een beginnerspakket!

Kosten; €30,-

Video afspelen
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch