9 APRIL 2022 | NAAIERIJ SPRING SWAP

9 APRIL 2022 | NAAIERIJ SPRING SWAP

(english below)

We zijn zo gelukkig dat het wat warmer gaat worden en de mooie dagen er weer aankomen! Daarom organiseren we dit voorjaar onze spring swap 🐣
Wij hebben er mega veel zin in 🙂

Hoe werkt een NAaierij Kledingswap?

 1. Koop een ticket
 2. Meld jezelf aan voor een tijdslot via de link de bestelbevestiging.
  Nadat je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail, waarin je je kunt aanmelden voor een bepaald tijdsslot. Iedereen moet zich apart aanmelden voor een tijdsslot, dus je kunt niet in de opmerkingen iemand aanmelden. Heb je een ticket voor een vriend(in) gekocht? Stuur dan ook hem/haar de link om zich in te schrijven. Tijdens de tijdsloten door hangen we weer nieuwe items op.
  De tijd sloten zijn;

  Tijdslot 1.12.00u - 12.45u
  Tijdslot 2.12.45u - 13.30u
  Tijdslot 3.13.30u - 14.15u
  Tijdslot 4.14.15u - 15.00u
  Tijdslot 5.15.00u - 15.45u
  Tijdslot 6.15.45u - 16.30u
  Tijdslot 7.16.30u - 17.00u

 3. Zoek je kleding uit! En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!  Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, accessoires, sieraden of schoenen inleveren.
 4. Lever je kleding de week voor het event in (1 t/m 8 april - 12u-17u) Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen.
  Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event. Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.
 5. Kom (samen met een vriendin) zaterdag 12 ferbuari op jouw aangegeven tijdslot naar het event bij de Naaierij (Boekhorststraat 161). Waan je in een heerlijke kledingwinkel, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.
 6. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen. Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.
 7. Je gaat blij en voldaan naar huis.
 8. We gaan door tot 17u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.
We are so happy that the tempertures are rising and the beautiful days are coming again! That’s why we are organizing our spring swap this spring!
We are very excited about it 🙂

How does the clothing swap At Naaierij works?

 1. Buy a Ticket!

 2. Register for a time slot via the link in the order confirmation.
  Time slot 1. 12.00 - 12.45
  Time slot 2. 12.45 - 13.30
  Time slot 3. 13.30 - 14.15
  Time slot 4. 14.15 - 15.00
  Time slot 5. 3:00 PM - 3:45 PM
  Time slot 6. 3.45 pm - 4.30 pm
  Time slot 7. 4.30 pm - 5 pm

 3. Sort out your clothes. And choose (at least) 5 items that you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

 4. Hand in your clothes the week before the event (1 t/m 8 april - 12u-17u). Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, take it with you to the event.

 5. Come to the event (together with a friend) on Saturday 12  February at your specified time slot at Naaierij (Boekhorststraat 161).  Imagine yourself in a wonderful clothing store, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

 6. You try on and choose 5 items to take home. You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

 7. You will go home happy and satisfied.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch