24 MAART | CIRCULAR FASHION MATTERS – LAUNCH PARTY ♻️

24 MAART | CIRCULAR FASHION MATTERS – LAUNCH PARTY ♻️

Een half jaar geleden startte het circulaire fashion project, opgezet door 3 ondernemingen gerund door Haagse vrouwen. Atelier Jungles, Share a Masterpiece en Naaierij sloegen de handen in een om een circulaire mode keten te ontwerpen. Én dat is gelukt! De duurzame collectie , ontworpen voor dit project door Atelier Jungles kan gehuurd worden vanuit de kledingbibliotheek van Masterpiece. Alle stofresten en samples, verwerkt de Naaierij tot nieuwe producten. En zo is de cirkel weer rond.
 
Op 24 maart wordt de collectie officieel gelanceerd, onder het genot van een borrel! Wil jij de eerste zijn die deze nieuwe circulaire collectie huurt? Kom dan langs tijdens onze officiële launch party! Aanmelden via de Datumprikker is fijn, zo kunnen we zien hoeveel mensen langs komen!
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch