3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

Vanwege succes doen we het nog een keer, maar dan net even anders! 

Op 3 april gaan we weer swappen, weer voor kids in de Boomhuttenclub met deze keer ook een kidsmarkt eraan vast geplakt. Tijdens het ontbijt ruil je jouw kids kleding, genietend van een croissantje en een kop koffie. Én dat terwijl je kinderen spelen, heerlijk toch?! Na het ontbijt is het tijd voor een kleine vintage kidsmarkt, waar je de leukste kids items tweedehands kunt vinden. Omdat we vinden dat er al genoeg mooie kleding op de wereld is, ook en vooral voor kinderen. 

Hoe werkt de KIDSSWAP X Markt?

  • Wil je komen swappen? Dan koop je een kaartje voor €3,50 via Eventbrite. Wij vragen dit voor de organisatie van het event. Dit is even veel als spelen voor kids bij de Boomhuttenclub. Een soort spelen voor volwassenen dus. 
  • Reserveer een tafel bij de Boomhuttenclub. Van 9.30u – 10.30 gaan we swappen en ontbijten.  
  • Lever de kinderkleding van tevoren in bij de Naaierij of bij de Boomhuttenclub. Dit kan vanaf 23 maart bij de Naaierij of de Boomhuttenclub. Check van te voren onze openingstijden!
  • Op 3 april kom je tussen 9.30u en 10.30u lekker ontbijten en kleding ruilen. Of je komt na 10.30u en shopt leuke vintage items van onder andere @lazylammy!

Wil jij er bij zijn? Bestel dan je ticket!

Events, Uncategorized

Op dit moment zijn we druk bezig het met opnemen van video’s voor ons repairboek, maar naast video’s is het ook belangrijk dat de teksten kloppen en dat ze begrijpelijk zijn. That’s where you come in!  Wij willen heel graag onze repairboek teksten testen met...

Read More
Blog, Events

Deze zomer kan je jouw (oude of nieuwe) Dille-tas in één van de Dille en Kamille winkels laten personaliseren, versieren of repareren door ons van de Naaierij. Hieronder vind je wanneer we bij een Dille & Kamille bij jou in de buurt zijn! Enne… omdat...

Read More
Blog, Events

Omdat wij de aankomende (zomer) periode heel erg druk hebben, zowel in het weekend als doordeweeks, kan het voorkomen dat we een dag niet aanwezig zijn in de Naaierij op de tijden die je van ons gewend bent. Daarom maken we een lijstje voor je...

Read More
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch