3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

Vanwege succes doen we het nog een keer, maar dan net even anders! 

Op 3 april gaan we weer swappen, weer voor kids in de Boomhuttenclub met deze keer ook een kidsmarkt eraan vast geplakt. Tijdens het ontbijt ruil je jouw kids kleding, genietend van een croissantje en een kop koffie. Én dat terwijl je kinderen spelen, heerlijk toch?! Na het ontbijt is het tijd voor een kleine vintage kidsmarkt, waar je de leukste kids items tweedehands kunt vinden. Omdat we vinden dat er al genoeg mooie kleding op de wereld is, ook en vooral voor kinderen. 

Hoe werkt de KIDSSWAP X Markt?

  • Wil je komen swappen? Dan koop je een kaartje voor €3,50 via Eventbrite. Wij vragen dit voor de organisatie van het event. Dit is even veel als spelen voor kids bij de Boomhuttenclub. Een soort spelen voor volwassenen dus. 
  • Reserveer een tafel bij de Boomhuttenclub. Van 9.30u – 10.30 gaan we swappen en ontbijten.  
  • Lever de kinderkleding van tevoren in bij de Naaierij of bij de Boomhuttenclub. Dit kan vanaf 23 maart bij de Naaierij of de Boomhuttenclub. Check van te voren onze openingstijden!
  • Op 3 april kom je tussen 9.30u en 10.30u lekker ontbijten en kleding ruilen. Of je komt na 10.30u en shopt leuke vintage items van onder andere @lazylammy!

Wil jij er bij zijn? Bestel dan je ticket!

Events, FrontPage, Kledingswap

SPRING IS COMING!! (english below) We hebben iets leuks in petto! Op 13 mei gaan we swappen in Haags Hoog. Met prachtig uitzicht over Den Haag, swap jij de leukste kleding bij elkaar! De kledingswap begint om 5 en is om 8 uur weer afgelopen....

Read More
Blog, Events

Bij de Naaierij proberen we je te inspireren om een duurzame keuze te maken op het gebied van mode. Zo leren we je repareren in ons repaircafé en proberen we je online te inspireren, zodat reparatie je eerste keus wordt in plaats van een kledingstuk...

Read More
Blog, Events

De Naaierij en Museon hebben hun handen in een geslagen tijdens de One Planet expo! Zo hangen er in door de Naaierij geupcyclede en gerepareerde items in het museon en kun je zien hoe makkelijk en leuk het is om jouw kleding een nieuw leven te...

Read More
No Comments

Post a Comment