3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

3 APRIL | KIDSSWAP X MARKT

Vanwege succes doen we het nog een keer, maar dan net even anders! 

Op 3 april gaan we weer swappen, weer voor kids in de Boomhuttenclub met deze keer ook een kidsmarkt eraan vast geplakt. Tijdens het ontbijt ruil je jouw kids kleding, genietend van een croissantje en een kop koffie. Én dat terwijl je kinderen spelen, heerlijk toch?! Na het ontbijt is het tijd voor een kleine vintage kidsmarkt, waar je de leukste kids items tweedehands kunt vinden. Omdat we vinden dat er al genoeg mooie kleding op de wereld is, ook en vooral voor kinderen. 

Hoe werkt de KIDSSWAP X Markt?

  • Wil je komen swappen? Dan koop je een kaartje voor €3,50 via Eventbrite. Wij vragen dit voor de organisatie van het event. Dit is even veel als spelen voor kids bij de Boomhuttenclub. Een soort spelen voor volwassenen dus. 
  • Reserveer een tafel bij de Boomhuttenclub. Van 9.30u – 10.30 gaan we swappen en ontbijten.  
  • Lever de kinderkleding van tevoren in bij de Naaierij of bij de Boomhuttenclub. Dit kan vanaf 23 maart bij de Naaierij of de Boomhuttenclub. Check van te voren onze openingstijden!
  • Op 3 april kom je tussen 9.30u en 10.30u lekker ontbijten en kleding ruilen. Of je komt na 10.30u en shopt leuke vintage items van onder andere @lazylammy!

Wil jij er bij zijn? Bestel dan je ticket!

Blog, Events, FrontPage, Kledingswap

(english below) Het nieuwe jaar is alweer een tijdje aan de gang en we voelen de lentekriebels al in de lucht hangen. We kunnen niet wachten tot de bloemen beginnen te bloeien, de temperatuur stijgt en we onze winterkleding kunnen opbergen om plaats te maken...

Read More
Blog, Events, FrontPage, Kledingswap

(english below) Valentijnsdag nadert met al zijn romantiek, of wacht, is er eigenlijk wel zo veel romantiek aan? Laten we eerlijk zijn, het is vooral een commerciële feestdag, een moment om de verkoop van producten en kleding te stimuleren. Maar wat als we het dit...

Read More
Blog, Events

(english below) De No Black Friday Kledingswap – een tegengeluid in een wereld van overconsumptie. Waarom zouden we meegaan in de waanzin van Black Friday, waar winkels schreeuwen om onze aandacht met verleidelijke kortingen op kleding die we vaak helemaal niet nodig hebben? De waarheid...

Read More
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch