MUST CHECK: Sustainable swimwear

MUST CHECK: Sustainable swimwear

Het is weer zomer, dus we mogen weer bakken in de zon (als die weer eens schijnt). Ook al ga je op vakantie in ons eigen landje, of misschien ga je stiekem naar het buitenland, een bikini of badpak hebben we toch nodig. Nu is het heel leuk en makkelijk om elk jaar een nieuwe niet zo dure te kopen. Máár ondertussen weten we natuurlijk wel beter. Geef 1x iets meer uit aan een mooie (duurzame) bikini, kies een lekker tijdloos model en zo doe je er jaren mee. Tijd dus om een mooie bikini aan te schaffen en daarom hebben wij al onze favo merken even op een rijtje voor je gezet.

Momenteel iet wat krap bij kas om geld uit te geven aan een bikini, zoek deze merken eens op op Vinted. Er zijn vaak gewoon nieuwe bikinis via Vinted te vinden met de kaartjes er nog aan.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch