ZATERDAG 7 MEI | NAAIERIJ @ UIT HET GAREEL MARKT!

ZATERDAG 7 MEI | NAAIERIJ @ UIT HET GAREEL MARKT!

Bij de Naaierij proberen we je te inspireren om een duurzame keuze te maken op het gebied van mode. Zo leren we je repareren in ons repaircafé en proberen we je online te inspireren, zodat reparatie je eerste keus wordt in plaats van een kledingstuk weggooien.  Zo maken we het makkelijker om groen bezig te zijn. 

7 mei kun je langskomen tijdens de UHG-markt en de Naaierij stand bezoeken. Tijdens de markt gaan we spullen verkopen van onze eigen collectie, zoals de upcycled blouses. Daarnaast zullen we ook onze nieuwe repairkits meenemen, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met repareren. 

Ook kun je ter plekke je kleding komen repareren of opleuken, want we nemen patches en ons flashbook mee. Zodat je on the spot aan de repair kan! Natuurlijk helpt Roos je hierbij! En heb je geen tijd om het zelf te doen? Dan kan ze het ook voor je doen! Met een kleurrijke patch of een geborduurde bloem maak je je kledingstuk nog persoonlijker en specialer en zul je ‘t item weer met liefde dragen! 

Kom je ook langs? Meer info over het event vind je op de website van Uit het Gareel! 

MEER lezen?

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch