ZONDAG 8 MEI | REPAIR EVENT @ MUSEON

ZONDAG 8 MEI | REPAIR EVENT @ MUSEON

De Naaierij en Museon hebben hun handen in een geslagen tijdens de One Planet expo! 
Zo hangen er in door de Naaierij geupcyclede en gerepareerde items in het museon en kun je zien hoe makkelijk en leuk het is om jouw kleding een nieuw leven te geven. 

Geen idee hoe te beginnen? Zondag 8 mei (11.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 15.30) zal de Naaierij aanwezig te zijn om een repair workshop te geven ín het Museon. Tijdens deze workshop neem jij kleding mee die kapot is. Denk aan gaten, beschadigingen, knopen eraf en de Naaierij gaat je helpen je kleding weer te fixen. 

Heb je geen kapotte kleding dan kun je natuurlijk ook langskomen om jouw kleding op te leuken met geborduurde bloemen of misschien wel patches erop te strijken. Alles kan zolang jij maar weer van je kledingstuk gaat houden! Kom je ook langs?

Koop dan een museum kaartje bij het Museon! 

Meer lezen?

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch