13 MEI 2022 | NAAIERIJ X HAAGS HOOG KLEDINGSWAP

13 MEI 2022 | NAAIERIJ X HAAGS HOOG KLEDINGSWAP

SPRING IS COMING!!

(english below)

We hebben iets leuks in petto! Op 13 mei gaan we swappen in Haags Hoog. Met prachtig uitzicht over Den Haag, swap jij de leukste kleding bij elkaar!

De kledingswap begint om 5 en is om 8 uur weer afgelopen. Van tevoren kun je je kleding bij de Naaierij inleveren. Bij je ticket zit een drankje inbegrepen. Tijdens, of na de swap kun je nog heerlijk blijven hangen en naborrelen. Daarbij kun je ook een hapje mee eten, want Haags Hoog serveert een heerlijke daghap!

Wij hebben er mega veel zin in 🙂

Hoe werkt een NAaierij Kledingswap?

 1. Koop een ticket
 2. Zoek je kleding uit! En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!  Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, accessoires, sieraden of schoenen inleveren.
 3. Lever je kleding de week voor het event in bij de Naaierij (6 t/m 12 mei - check onze openingstijden!) Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen.
  Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event. Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.
 4. Kom (samen met een vriendin) vrijdag 13 mei op jouw aangegeven tijdslot naar het event bij de Haags Hoog (Televisiestraat 2, 6e verdieping). Waan je in een heerlijke kledingwinkel, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.
 5. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen. Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.
 6. Je gaat blij en voldaan naar huis.
 7. We gaan door tot 20u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.
BECAUSE THERE IS ALREADY ENOUGH BEAUTIFUL CLOTHING IN THE WORLD

We have something fun upcoming stuff for you! On May 13th we will be swapping in Haags Hoog. With a beautiful view over The Hague, you can swap the nicest clothes!

The clothing swap starts at 5 and ends at 8 o’clock. You can hand in your clothes at the Naaierij in advance of the event. A drink is included with your ticket. You can have a drink during or after the swap. You can also grab a bite to eat, because Haags Hoog serves a delicious daily meal!

How does the clothing swap At Naaierij works?

 1. Buy a Ticket!

 2. Sort out your clothes. And choose (at least) 5 items that you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

 3. Hand in your clothes the week before the event (6 t/m 12 april - check our opening hours). Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, take it with you to the event.

 4. Come to the event (together with a friend) on Friday 13th of May at Haags Hoog (Televisiestraat 2, 6e verdieping).  Imagine yourself in a wonderful clothing store, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

 5. You try on and choose 5 items to take home. You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

 6. You will go home happy and satisfied.

MEER NAAIERIJ ?

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch