NAAIERIJ REPARATIEBOEK CROWDFUNDING

NAAIERIJ REPARATIEBOEK CROWDFUNDING

Omdat wij onze kennis willen bundelen en delen, en meer mensen willen bereiken met onze ideeën over reparatie, zijn we begonnen met het schrijven van het Naaierij Repair boek. Zo kan iedereen leren repareren en hier thuis mee beginnen, ook zonder naaiopleiding of cursus. Mét of zonder naaimachine. We willen hiermee voorkomen dat kleding wordt weggegooid, en kledingreparatie voor iedereen een gewoonte maken.

Omdat kleding repareren heel meditatief is en het een voldaan gevoel geeft om iets zelf te hebben gerepareerd, past dit boek ook zeker in de tijdsgeest van tegenwoordig 😉

Naast dat we je in ons boek uitleggen hoe je moet repareren, door middel van foto’s en tekeningen, maken we bij elke techniek een video. Via een QR code kom je terecht bij een scala aan repair-video’s, die duidelijk weergeven hoe jij jouw kleding een tweede leven kunt inblazen. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Video afspelen

ONS DOEL

Met ons reparatieboek hopen we een tegengeluid te geven aan de fast fashion industrie, en mensen bewust te maken van de mooie items die ze zelf al in de kast hebben hangen. Nieuw is niet nodig, wees creatief en maak er zelf iets van! Help je ons naar onze droom?

Meer lezen?

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch