22 JULI 2022 | NAAIERIJ SUMMER SWAP

22 JULI 2022 | NAAIERIJ SUMMER SWAP

(english below)

Er komt weer een kledingswap aan en deze keer in summerstyle. Met mooie kleding, lekkere drankjes en muziek update jij je garderobe op een mileuvriendelijke manier!

Tijdens onze Summer Swap ruil je jouw kleding (kleding, accessoires en schoenen die in goede staat zijn) met andere deelnemers.

Het idee hierachter is dat er al genoeg kleding op de wereld is en dat we denken dat er in iedereen z’n kast iets hangt, wat niet gedragen wordt en waar iemand anders nog blij van wordt!

Kom dus vooral langs met jouw kleding (hoeft niet alleen zomer te zijn!) en je gaat sowieso naar huis met iemands anders parels 💎💎💎💎💎

Hoe werkt een NAaierij Kledingswap?

 1. Koop een ticket
 2. Meld jezelf aan voor een tijdslot via de link de bestelbevestiging.
  Nadat je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail, waarin je je kunt aanmelden voor een bepaald tijdsslot. Iedereen moet zich apart aanmelden voor een tijdsslot, dus je kunt niet in de opmerkingen iemand aanmelden. Heb je een ticket voor een vriend(in) gekocht? Stuur dan ook hem/haar de link om zich in te schrijven. Tijdens de tijdsloten door hangen we weer nieuwe items op.
  De tijd sloten zijn;

  Tijdslot 1.14.30u - 16.00u
  Tijdslot 2.16.00u - 17.30u
  Tijdslot 3.17.30u - 19.00u

 3. Zoek je kleding uit! En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!  Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, accessoires, sieraden of schoenen inleveren.
 4. Lever je kleding de week voor het event in (9 t/m 21 juli, check onze openingstijden op Google) Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen.
  Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event. Neem alleen kleding mee die schoon en netjes is en die je zelf nog echt leuk vindt, maar niet meer draagt. Kleding waarvan je zelf denkt dat anderen hier blij mee zullen zijn. We controleren alle kleding wanneer je je tas inlevert.
 5. Kom (samen met een vriendin) vrijdag 22 juli op jouw aangegeven tijdslot naar het event bij de Naaierij (Boekhorststraat 161). Waan je in een heerlijke kledingwinkel, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.
 6. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen. Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.
 7. Je gaat blij en voldaan naar huis.
 8. We gaan door tot 19u. Daarna verzamelen wij de overgebleven kleding en deze worden gedoneerd aan een goed doel, zodat ook deze kleding een mooie bestemming krijgt. Ook kijken we of we een deel van de kleding nog kunnen ophangen aan ons permanente Swaprek of kunnen Upcyclen.

Another clothing swap is coming and this time in summer style. With beautiful clothes, tasty drinks and music, while you update your wardrobe in an environmentally friendly way!

During our Summer Swap you’ll swap your clothes (clothing, accessories, and shoes that are in good condition) with other participants. You hand your clothes in before the event and we make a swap shop out of the Naaierij.

The idea behind our swap is, that we think there are already enough clothes in the world. And thereby we think that there is something in everyone’s closet that is not worn and that makes someone else happy!

So come by with your clothes (doesn’t have to be summer only!) and you’ll go home with someone else’s pearls 💎💎💎💎💎

We are very excited about it 🙂

How does the clothing swap At Naaierij works?

 1. Buy a Ticket!

 2. Register for a time slot via the link in the order confirmation.
  Time slot 1. 14.30 - 16.00
  Time slot 2. 16.00 - 17.30
  Time slot 3. 17.30 - 19.00

 3. Sort out your clothes. And choose (at least) 5 items that you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

 4. Hand in your clothes the week before the event (9 t/m 21 juli, check our opening hours on Google). Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, take it with you to the event.

 5. Come to the event (together with a friend) on Friday 22th  of July at your specified time slot at Naaierij (Boekhorststraat 161).  Imagine yourself in a wonderful clothing store, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

 6. You try on and choose 5 items to take home. You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

 7. You will go home happy and satisfied.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch