NAAIERIJ OP SURFANA!

NAAIERIJ OP SURFANA!

Love & repair your clothes

 

Volgend weekend gaan we weer aan de reparatie en deze keer tijdens Surfana festival!

Ook hier leren we je graag hoe je zelf aan de slag kunt gaan met repareren.

In een uur fixen of personaliseren we samen je kledingstuk. Dit kan met de hand, maar we leren je graag nog meer trucjes om je kleding een nieuw leven te geven. Want als je zelf liefde en tijd in een reparatie steekt, gooi je veel minder snel een kledingstuk weg. En dat is ons doel!

P.s. Heb je echt geen tijd om te repareren, of heb je al te veel clinics geboekt, dan kunnen wij ook je kleding voor je repareren! Kom gewoon langs tijdens de openingstijden bij onze stand en wij lossen elk kledingprobleem voor je op!

Zien we je bij onze clinic? Meld je dan vooral aan!

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch