NAAIERIJ HOTSPOTS DILLE & KAMILLE TOUR

NAAIERIJ HOTSPOTS DILLE & KAMILLE TOUR

Deze zomer was een zomer om nooit meer te vergeten 🌞 En dat kwam vooral door onze Dille en Kamille tour van 2 maanden. Tijdens deze tour hebben we in 14 winkels meer dan 200 tassen versierd. We hebben hierdoor zoveel mooie steden gezien en daarbij natuurlijk ook leuke plekjes, dat we dit graag even voor je op een rijtje zetten 🙂 Hieronder vind je onze hotspots van de steden die wij hebben bezocht! 

UTRECHT

In Utrecht haalden we koffie bij Cafe Cafca. Een heel schattig koffiezaakje met kunst, design en vintage op de Oude Gracht. 

Den Bosch

In Den Bosch haalden we ‘s ochtends koffie bij Drab. In het zonnetje aan de kant van de straat kun je je koffietje opdrinken. Daarna een rondje lopen over de markt (zaterdag) en vega worstenbroodjes halen is ook een aanrader!

Camping de Lier, lierop

Tussen de bezoeken aan Den Bosch en Eindhoven in, besloten we in Brabant te blijven slapen. We hebben vaker gekampeerd als we ergens ver weg moesten naaien, aangezien ergens kamperen goedkoper was dan heen en weer rijden. 

Onze Camping in de buurt van Eindhoven was echt een aanrader! Camping de Lier is een kleine natuurcamping waar wij een nachtje sliepen op het trekkersveld. Het was een hele fijne, rustige camping met een prachtig bos waar je kunt wandelen. Daarnaast is er elke zaterdag een pizza avond. De pizza oven gaat dan aan en daar kun je je eigen pizza laten bakken door de pizzabakkers. Zo leuk! 

BRussel

In Brussel kwamen we vrijdag al aan en hier hebben we ook twee nachten geslapen in een leuk Air Bnb in Saint- Gilles. Echt een hele leuke buurt met leuke winkeltjes en restaurantjes. We hebben in twee heerlijk restaurants gegeten.

Café des Minimes. Een heel leuk en gezellig terras met mediterrane keuken. 

Ermitage. Hier kun je heel lekkere snacks en speciaal biertjes bestellen. 

Antwerpen

Ook in Antwerpen bleven we overnachten. Wat een leuke stad is ‘t toch! We bezochten deze plekjes;

– Fiskebar. Zoals de naam al zegt. Een restaurant waar vooral vis op de kaart staat. Heerlijk eten en het restaurant ligt aan een heel leuk plein. 

– Neem ook vooral een kijkje bij Cafe Baron, dat vonden wij heel gezellig voor een drankje. 

– De tweede avond aten we bij Camino. Aziatisch, echt heel erg lekker! Ook een heel leuk plekje aan het park. Wij aten de aubergine en die was echt goddelijk. Toevallig kwamen we vrienden tegen en zijn we na het eten nog naar jazzcafé de Muze gegaan. 

CAMPING KLEIN SCHOOR

Terwijl we naaiden in Maastricht en de dag erna in Arnhem moesten zijn, stopten we onderweg bij Camping klein Schoor. Een hele mooie natuurcamping in de buurt van Roermond. Echt een fantastische camping met hele leuke eigenaren. De camping heeft een composttoilet, zwemvijver en yoga vlonder. Én op zaterdag kun je gezellig met z’n allen rond het kampvuur een zelfgemaakte maaltijd eten. Echt een topcamping!

BReda

Toen we in Breda aankwamen waren we veel te vroeg aanwezig, dus zijn we nog ergens een koffietje gaan drinken en een boek gaan lezen. We kozen voor Sip first. Echt een heel mooi plekje met heerlijke cake en koffie. AANRADER!

Keulen

Onze favoriete stad van de hele tour was toch wel Keulen. Het is zo een bruisende stad, vooral in de zomer. Loop een rondje over de Brusselerplatz waar iedereen buiten van een drankje staat te genieten. In de straten eromheen vind je alleen maar leuke restaurants en barretjes. Wij aten bij Daikan Izakaya Bar en bij Bali. Maar eigenlijk is alles rondom dit plein geweldig.  In Keulen hadden we echt nog wel wat langer willen blijven.

Naast geweldige restaurants hebben ze in Keulen (en heel Duitsland) ook hele lekkere bakkers. Deze konden wij natuurlijk niet weerstaan 🙂

Natuurlijk bezochten we ook de Humana, volgens ons een van de leukste Duitse tweedehands en vintage winkels. 

Meer naaierij

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch