11/11 – KLEDINGSWAP & PIZZAPARTY @ HAAGS HOOG

11/11 – KLEDINGSWAP & PIZZAPARTY @ HAAGS HOOG

(ENGLISH BELOW)

We doen ‘t nog een keer! Een kledingswap met het mooiste uitzicht van heel Den Haag, bij Haags Hoog. Tussen 17.30 en 20.30 uur kun je bij Haags Hoog je kleding komen ruilen die je vooraf bij de Naaierij hebt ingeleverd. Én extra leuk, eet meteen een lekkere pizza mee 🍕

Een ticket voor de swap bestel je hier en een tafel reserveren voor de pizza party kun je doen via de website van Haags Hoog.

Hoe werkt een kledingswap van de Naaierij?

1. Koop een Ticket 🎫

2. Zoek je kleding uit 👘 En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt! Heb je ook accessoires die je wilt inleveren? Dat mag, alleen tellen ze niet mee voor de 5 verplichte items.

3. Lever je kleding de weken voor het event in bij de Naaierij, wij zorgen dat alles bij Haags Hoog terecht komt! (3 t/m 10 november, check onze openingstijden!) 📅 Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen. Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event.

4. Kom (samen met een vriend(in)) naar het event bij Haags Hoog. Iedereen is welkom!! ✨ Waan je in een swap walhalla, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.

5. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen 👯 Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.

6. Je gaat blij en voldaan naar huis 🔥

Enthousiast geworden? Snappen we! Bestel nu je ticket!

– Kleding inlever adres: Naaierij. Boekhorststraat 161, Den Haag

– Swap event adres: Haags Hoog. Televisiestraat 2, Den Haag

 

There we go, doing it again! A clothing swap with the best view in The Hague, at Haags Hoog. Between 5.30 pm and 8.30 pm you can come by and swap your clothes at Haags Hoog, that you have handed in at Naaierij in advance. And extra fun, eat a delicious pizza right with us!

You can order a ticket for the swap here and you can reserve a table for the pizza party via the Haags Hoog website.

How does a Naaierij clothing swap work?

1. Buy a Ticket

2. Sort out your clothes  And choose (at least) 5 items you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

3. Hand in your clothes the week before the event (3 t/m 10 November, check our opening times )  Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, and take it with you to the event.

4. Come to the event (together with a friend) at Haags Hoog Imagine yourself in a swap wonderland, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

5. You try on and choose 5 items to take home  You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

6. You will go home happy and satisfied 

Got excited? We know! Order your ticket now!

– Address for handing in clothes: Naaierij. Boekhorststraat 161, Den Haag

– Swap event adress: Haags Hoog. Televisiestraat 2, Den Haag

 

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch