25/11 – #FAKBLACKFRIDAY KLEDINGSWAP

25/11 – #FAKBLACKFRIDAY KLEDINGSWAP

Black Friday, de dag dat alle winkels korting geven zodat je nog maar meer gaat consumeren. Hierdoor koop je kleding of spullen die je vaak niet nodig hebt. Wat er weer voor zorgt dat er nog meer spullen uiteindelijk worden weggegooid. Wat totaal niet nodig is, aangezien er al genoeg mooie kleding op de wereld is.

Daarom organiseren wij net als vorig jaar, als tegenbeweging van Black Friday, de Fack Black Friday Kledingswap! Ook winkelen, maar dan op een super duurzame manier. Namelijk uit iemand anders zijn kledingkast.

Dus ben je toe aan een nieuwe garderobe? Heb je nog kleding liggen waarvan iemand anders heel erg blij gaat worden? Kom dan vooral langs tijdens de kledingswap!

Hoe werkt een kledingswap van de Naaierij?

1. Koop een Ticket 🎫

2. Schrijf je in voor een tijdslot via de link in je bevestigingsmail.

2. Zoek je kleding uit 👘 En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt! Heb je ook accessoires die je wilt inleveren? Dat mag, alleen tellen ze niet mee voor de 5 verplichte items.

3. Lever je kleding de weken voor het event in bij de Naaierij, wij zorgen dat alles bij Haags Hoog terecht komt! (14 t/m 24 november, check onze openingstijden!) 📅 Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen. Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event.

4. Kom (samen met een vriend(in)) naar het event bij de Naaierij. Iedereen is welkom!! ✨ Waan je in een swap walhalla, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.

5. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen 👯 Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.

6. Je gaat blij en voldaan naar huis 🔥

Enthousiast geworden? Snappen we! Bestel nu je ticket!

– Adres: Naaierij. Boekhorststraat 161, Den Haag

 

Black Friday, the day that all stores give discounts to make you consume more. As a result, you buy clothes or things that you often don’t need. Which leads to even more stuff being thrown away. Which is not necessary at all, since there is already enough beautiful clothing in the world.

That is why, just like last year, we are organizing the Fack Black Friday Clothing Swap as a counter-movement to Black Friday! Also shopping, but in a super sustainable way; from someone else’s wardrobe.

So are you ready for a new wardrobe? Do you have any clothes that will make someone else very happy? Then come along during the clothing swap!

How does a Naaierij clothing swap work?

1. Buy a Ticket

2. Register for a time slot via the link in your confirmation email.

3. Sort out your clothes  And choose (at least) 5 items you want to hand in. Make sure they are beautiful items that would also make you happy. The more fun the items you hand in, the more fun the swap will be!

4. Hand in your clothes the week before the event (14 t/m 24 November, check our opening times )  Are you really not able to attend these times? Then we can always arrange something. After handing in your clothes, you will receive a strip card, and take it with you to the event.

5. Come to the event (together with a friend) at Naaierij Imagine yourself in a swap wonderland, because we have hung and ironed all the clothes beautifully.

6. You try on and choose 5 items to take home  You can have your stamp card signed for this. Do you have any strips left? Then you can still hand it in at our next event or permanent swap rack.

7. You will go home happy and satisfied 

Got excited? We know! Order your ticket now!

– Address: Naaierij. Boekhorststraat 161, Den Haag

 

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch