WINACTIE (AFGEROND): DILLE & KAMILLE TASSEN BY NAAIERIJ

WINACTIE (AFGEROND): DILLE & KAMILLE TASSEN BY NAAIERIJ

Zoals jullie misschien wel online hebben gezien, zijn wij afgelopen zomer op pad geweest voor Dille & Kamille om Dille tassen te versieren en te repareren. We kunnen niet anders zeggen dan dat deze actie een groot succes was en dat we er met volle teugen van hebben genoten.

Voorafgaand aan de tour maakten we een aantal sample tassen om te laten zien wat je allemaal bij ons kon laten doen. Er zijn nog een aantal van deze tassen over die we graag aan jullie willen weggeven. Wil je ook een speciale Dille X Naaierij tas winnen? Tag dan een vriend(in) en wie weet winnen jullie straks allebei zo een bijzondere tas! Meedoen kan tot 16 november via Instagram. Succes! x

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch