16/12 | ROYAL WINTER SHOPPING NIGHT✨🎄

16/12 | ROYAL WINTER SHOPPING NIGHT✨🎄

Joepie! We zijn gevraagd door @binnenstadDenHaag om mee te doen tijdens de Royal winter shopping Night op vrijdag 16 december. Er zal tijdens deze avond op de Grote Marktstraat in Den Haag een grote catwalk komen, waar winkels hun collectie kunnen showen aan het publiek. 

Door op deze catwalk te lopen met zelfgemaakte en gerepareerde items willen wij een tegengeluid geven aan al het fast-fashion geshop in de reguliere winkelstraat. 

Want waarom kijk je niet of er nog iets leuks in de kast hangt van vorig jaar en pas je dat aan, of repareer je die jurk waar een gaatje inzit, of misschien maak jij dit jaar jouw kerstcadeaus wel helemaal zelf? Wij willen laten zien dat kan door de Naaierij te vertegenwoordigen op de catwalk op de Grote Marktstraat. 

Nu hebben wij nog modellen nodig die met ons mee willen lopen op de catwalk. Iedereen mag meedoen met zijn of haar reparatie of naaicreatie! Of je kunt iets dragen wat wij hebben gerepareerd, zolang we maar kunnen showen dat reparatie en naaien er toe doet!

Tijdsloten; 16.30u – 16.45u & 18.45u – 19.00u

Wil je ons helpen en graag meedoen? Stuur ons een DM of mail. En je krijgt een uurtje repaircafé als bedankje ✨ 🫶

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch