17/12 | GROENE KERSTMARKT

17/12 | GROENE KERSTMARKT

Omdat vorig jaar zo’n onwijs groot succes was, doen we het dit jaar gewoon nog een keer. Maar deze keer zonder lockdown als afsluiter!

De Groene Kerstmarkt 2022 in de Naaierij, een markt met alleen maar duurzaam leuks. Met alleen maar lokale ondernemers en duurzame spullen. De perfecte plek dus om jouw cadeautjes te scoren voor je familie/vrienden tijdens de feestdagen (of voor jezelf natuurlijk #selflove)

Net als vorig jaar is er weer warme choco en glühwein met iets lekkers erbij!


WIE DOEN ER ALLEMAAL MEE?

Stickybarbie is illustrator/kunstenaar.
Ik verf truien met de hand en een heel klein penceeltje. Elk design word maar een keer gemaakt wat ze allemaal uniek maakt.
Verder maak ik kunstobjecten prints custom design en deco stukken 🙂

Unieke producten gemaakt van gerecyclede skateboards.

Stickybarbie is illustrator/kunstenaar.
Ik verf truien met de hand en een heel klein penceeltje. Elk design word maar een keer gemaakt wat ze allemaal uniek maakt.
Verder maak ik kunstobjecten prints custom design en deco stukken 🙂

Evi is geboren en getogen in Den Haag, en maakt met haar bedrijf fijne.dinge kleurrijke prints van zelf ontworpen linosnedes. Dit is een oude grafische techniek waarbij je een ontwerp gutst uit linoleum en vervolgens met inkt drukt op papier, het leuke hieraan is dat elke druk uniek is!

Anouk van Arem is een Haagse maker van kunst en dingen. Ze schildert en maakt kunstwerkjes van klei voor aan de muur. Ook schrijft ze gedichtjes, ontwerpt ze kraagjes en maakt ze collages. Anouk creëert vrolijke, blije werken met veel kleur. Naar de kerstmarkt neemt zij een selectie van haar werk mee met onder anderen kleien kunstwerkjes, kerstkaarten en kraagjes. 

Shanna haar werk is een concept gebaseerd op de rauwheid en romantiek van het leven. Ze werkt met (natuurlijke) ritmes en cycli, de menselijke ervaring en mystiek. 

Handgemaakte kleurrijke oorbellen.

Wil je weten hoe je jezelf tot volle potentie kunt benutten. Laat dan door Dohaan je Human Design Chart lezen.

tijdloze objecten
essentials for everyday life — Allemaal handgemaakt, eerlijk en gemaakt van natuurlijke materialen voor een duurzame levensstijl

Henna on the spot gezet door Raneesha. Kies je eigen design of laat je door Raneesha verrassen! 

AMMA is intuïtief, creatief en heeft een groen hart. Ze kiest voor bewuste, duurzame items en is een plek waar gelijkgestemden terecht kunnen voor producten als kunst, design, slow fashion, sieraden en huidverzorging.
Het doel is om de drempel voor een duurzame aankoop te verlagen. Bij AMMA worden de producten daarom zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor goed design, (lokaal) vakmanschap en liefde voor natuur. AMMA werkt uitsluitend met bewuste makers en duurzame merken. Kennis, ervaring en onderzoek worden gedeeld met de koper.
Bekijk de hele collectie op www.atelieramma.com

MEER NAAIERIJ EVENTS

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch