LAST MINUTE DUURZAME KERSTCADEAUS

LAST MINUTE DUURZAME KERSTCADEAUS

Ben je nog op zoek naar duurzamer kerstcadeaus om te geven voor de Kerstdagen? Maar heb je op dit moment echt geen inspiratie mer? Dan helpen wij je graag op weg met onze duurzame Kerstcadeau tips! Zo geef je iets waar niet alleen de ontvanger, maar ook de wereld blij van wordt! En hoe leuk is dat?

DSC00489klein

NAAIERIJ CADEAUBON

Wil je iemand verassen met een echt duurzaam cadeau? Geef dan een Naaierij cadeaubon! Hiermee kan de gelukkige; 
– Leren repareren in het repaircafé
– Zijn of haar lievelingskledingstuk laten repareren
– Een kledingstuk dat niet gedragen wordt laten upcyclen of verstellen
– Items shoppen uit onze winkel (upcycled vintage, Naaierij collectie, naaispullen)
– Naailes volgen

REPAIRPAKKET

Met ons Naaierij repair borduurpakket kun jij jouw kleding repareren en een persoonlijke touch geven. In het pakket vind je reparatie doek waarmee je een gat kunt repareren en daarnaast genoeg borduur attributen om een waar kunstwerk te maken.

DSC06859

NAAIERIJ TOTEBAGS

Wil je een cadeau geven waar iemand altijd iets aan heeft? Geef dan een totbag van de Naaierij cadeau. We hebben ze in het groot (20 euro) en het klein (10 euro). Kom langs in de winkel om de variaties te bekijken!

000060

UPCYCLED VINTAGE
OF NAAIERIJ COLLECTIE ITEM

Om minder weg te gooien upcyclen wij tweedehands items met gebreken tot draagbare stukken. Wil je echt een bijzonder en uniek cadeau geven? Kijk dan wat er allemaal bij ons aan het rek hangt. 

NAAIERIJ BASIS NAAISET

Met ons Naaierij basis naaiset heb jij alles in huis om te beginnen met naaien of repareren. Alles bij elkaar in 1 pakket, hoe handig is dat? 

 

Wat vind je in de basis naaiset?

  • Schaar
  • Meetlint
  • Handnaalden
  • Spelden
  • Meetlint
  • Tornmesje
  • Krijtje
IMG_2351

MEDITATIEKUSSEN

Wat wij doen met onze allerkleinste stukjes textiel ‘afval’? We gooien deze natuurlijk niet weg, maar gebruiken ze als vulling voor onze meditatiekussens. Deze kussens zijn perfect voor je dagelijkse meditatie, aan het begin of einde van de dag. De kussens zijn gemaakt vintage stoffen, stoffen die al op de wereld waren, wat zorgt voor minder uitstoot. Hoe duurzaam en mindfull wil je je jouw meditatie hebben? Zo wordt je helemaal sustainable zen.

vintage naaimachine

Wil je iemand echt verrassen? Geef dan een naaimachine cadeau! Bij de Naaierij verkopen wij tweedehands naaimachines. Naaimachines die een leven hebben gehad, maar nagekeken zijn en het prima doen! En zo kan de gelukkige na de kerstperiode meteen aan de naai, dat is nog eens lekker het nieuwe jaar beginnen!

DSC00273

NOG MEER CADEAU IDEEEN

Op Instagram kwamen wij nog meer geweldige duurzame cadeau ideeën tegen die prachtig zullen staan onder jouw Kerstboom. Deze ideeën willen we je natuurlijk niet onthouden, vandaar hier een aantal van onze favorieten! 

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch