BOEKUPDATE: STEEDS EEN STAPJE VERDER!📚

BOEKUPDATE: STEEDS EEN STAPJE VERDER!📚

Daar zijn we weer met een update! Én het gaat lekker. Bijna elke dag zijn we aan het schrijven en elke week zitten we in de studio samen met onze redacteur @louise & fotograaf @lotte om foto’s te maken en de tekst perfect te krijgen.

Van alle kanten krijgen we de vraag; “Wanneer kan ik jullie boek verwachten?”

Sorry, nog even geduld! In eerste instantie hadden we natuurlijk gezegd dat we het voor Kerst zouden afkrijgen, nu we er naar kijken was dat wel een heel ambitieus plan. Dat was eigenlijk onmogelijk en veel te optimistisch.. 

We werken echt hard aan het boek en ons plan is om het sowieso dit jaar uit te geven. Wanneer precies? Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Maar als we zover zijn delen we natuurlijk meteen de datum met jullie. Wij kunnen namelijk ook niet meer wachten om het aan jullie te laten zien. Het wordt zo mooi en zo leerzaam, we hopen op jullie geduld 🧡

MEER NAAIERIJ

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch