24/06 (13:00 – 18:00) | NAAIERIJ X SWEATBOX KLEDINGSWAP

24/06 (13:00 – 18:00) | NAAIERIJ X SWEATBOX KLEDINGSWAP

Wil jij voor aankomende zomer en het festivalseizoen nog wat leuks scoren? Maar wil je dit wel doen op een duurzame manier? Kom dan naar de kledingswap in de Sweatbox, georganiseerd door Naaierij en Sweatbox.

Allebei hebben we al vaker een kledingswap georganiseerd en omdat we allebei zo achter het idee staan dat er al genoeg kleding op de wereld is, hebben we de handen ineen geslagen en kun je de 24e komen swappen.

Tijdens de kledingswap zal de Naaierij ook met een repair station aanwezig zijn én kun je leuke accessoires kopen voor bij je nieuwe outfit.

Aankomende weken kun je jouw kleding bij de Naaierij inleveren tijdens openingstijden of bij de Sweatbox op de tijden aangegeven in de slides. Lever minimaal 5 items in en op de 24e neem je ook weer 5 items mee naar huis. Doneren mag natuurlijk ook! 

Wij hebben er heel veel zin in, tot de 24e!

MEER NAAIERIJ EVENTS

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch