NAAIERIJ BOEK UPDATE: GRAFISCH ONTWERPER :)

NAAIERIJ BOEK UPDATE: GRAFISCH ONTWERPER :)

Al die maanden dat we hebben gestaard, geschreven en
 
geëdit in ons Google docs document zijn voor bij. Het is namelijk zover; ons Naaierij boek is naar de grafisch ontwerper!
 
Ons favoriete ontwerp-duo, @glitterstudioo is meteen aan de slag gegaan, om onze eerste hoofdstukken vorm te geven. Om onze tekst en foto’s bij elkaar te zien komen in spreads en pagina’s is ongelooflijk. We werden er toch emotioneel van. Omdat we al zo lang bezig zijn met dit proces, is het niet uit te leggen wat deze stap voor ons betekent. Het wordt zo mooi en we hebben zoveel vertrouwen in Jana, Caithlin, Lotte en Loes dat we het mooiste en duurzaamste reparatieboek ooit gaan neerzetten!
 
We houden je op de hoogte van onze vervolgstappen en binnenkort wordt het natuurlijk tijd voor een sneak preview 😍
 
Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch