EXTRA CURSUS: KLEDING REPARATIE !

EXTRA CURSUS: KLEDING REPARATIE !

Wow, we zijn ongelooflijk blij en trots om te zien hoeveel interesse er is in onze kledingreparatiecursus! De cursus die begint op dinsdag 7 november zit al helemaal vol. Maar geen zorgen, vanwege de overweldigende vraag hebben we besloten om een extra cursus te starten, deze keer op woensdagavond (van 19:00 tot 21:00) – start 8 november!

In deze cursus van 6 lessen van elk 2 uur krijg je alle essentiële vaardigheden voor kledingreparatie onder de knie. Als jij geïnteresseerd bent in duurzaamheid en kledingreparatie, is dit jouw kans om deel te nemen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Dat kan hier! 

Wees er snel bij, want voor je het weet is deze cursus ook vol! 💚

Hieronder een aantal voorbeelden van wat je allemaal gaat leren.

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch