16/12 – GROENE KERSTMARKT 2023

16/12 – GROENE KERSTMARKT 2023

Zonder dat je het doorhebt, is het zo ver: de Kerst staat alweer voor de deur. Dat betekent dat het weer tijd is om bij elkaar te zijn en ook om jouw kerstcadeaus te gaan aanschaffen. En wij helpen je graag om hier een duurzame keuze in te maken! 

Kom daarom zaterdag 16 december langs bij de Groene Kerstmarkt van de Naaierij.

Hier vind je alleen maar groene cadeaus van duurzame ondernemers. Allemaal met de hand en liefde gemaakt. Zoek dus niet verder en ontdek al jouw duurzame kerstcadeaus op één locatie! 

Ook zijn er diverse leuke activiteiten, warme choco en glühwein! Welk ondernemers en activiteiten je allemaal op onze markt kunt vinden lees je hieronder 🙂

WHEN LIFE IS SLOW

Met When Life is Slow maakt Laura handgevormde keramiek met de uitnodiging om het leven op een langzamer tempo te omarmen. Tijdens de Groene Kerstmarkt verkoopt ze onder andere keramieke uniekelingen met een imperfectie die nog een liefhebber zoeken.

WEGDECK

Wegdeck maakt van oude Skateboards en weggooihout nieuwe items.
Zo maken ze snijplanken, kaarsenhouders, bijzet tafels, kommetjes, fotolijstjes en nog veel meer. 

Daarbij wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Sumatra Wildlife Centre wat zich inzet tegen de dieren smokkel en handel in Indonesië.

a bis s

a bis S is een project van Anne Schaarschmidt, waarin ze haar vakmanschap en creativiteit toont in handgemaakte en gebreide accessoires. Door te experimenteren met een gevarieerd scala aan patronen, kleuren en texturen, biedt a bis S unieke en onderscheidende stukken die een vleugje originaliteit toevoegen aan jouw dagelijks leven.

STICKY BARBIE

Stickybarbie is een modelabel uit Den Haag. Maker Bobbie Fee creëert alle items zelf. De unieke stukken worden met verschillende technieken gemaakt. Zo schildert ze de mooiste designs met de hand, plaatst ze rhinestones in een unieke manier of restyled een bestaand design. De stukken worden maar één keer gemaakt en zijn daarom uniek. Geïnspireerd door streetwear & art wil ze met haar label dat de drager van de items zijn ware zelf kan uiten.

CALIARI's thrift

Rowan maakt van tweedehands kralen prachtige kettingen vol kleuren en dus hartstikke duurzaam!

STUDIO OORLEL

Studio Oorlel is een oorbellenmerk met kleinschalige productie, gericht op opvallende stukken, leuke kleurcombinaties en vakmanschap van hoge kwaliteit. Opvallende stukken voor degenen die anders durven te zijn!

ROWAN

Rowan maakt duurzame kettingen. Ze gebruikt alleen maar tweedehands materialen en daarvan maakt ze de meest fantastische en kleurrijke kettingen. 

Fata Cosi

Ankie gaat tijdens de markt weer haar zelfgemaakte bonbons verkopen. En we kunnen je vertellen, die zijn echt verrukkelijk!

LINO's van paula

Tijdens de kerstmarkt verkoopt Paula (de moeder van Roos) haar prachtige lino’s. De lino’s zijn los te koop of ingelijst. De gebruikte lijsten komen uit de kringloop. Daarnaast kun je ook bij haar live je eigen ansichtkaarten stempelen. 

BOMMY BOOTS

Bij Bommy Boots op de Groene Kerstmarkt kun je je schoenen kerstklaar laten maken! Of het nu echt, vegan, plastic leer, suède of rubber is, ik bied schoonmaak-, poets- en winterklaarmaakdiensten aan. Voor kerst of als cadeau voor anderen, ze gebruikt verschillende crèmes, poetsmiddelen en andere benodigdheden. Bezoek haar stand, neem je schoenen mee en laat ze stralen!

HAPPY TIMES MAGAZINE

Het nieuwe tijdschrift vol positieve verhalen van impactmakers is te koop op onze Kerstmarkt!

EN VERDER

Daarnaast kun je;

  • Een theelepel om laten buigen tot ring (je mag ook zelf je lievelings zilveren theelepel meenemen!)
  • Je haren in laten vlechten en laten schminken
  • Glühwijn en warme choco drinken
  • Hotdogs eten
  • EN GENIETEN VAN ALLE GEZELLIGHEID <3

MEER NAAIERIJ

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch