THE LOVE SWAP ❤️ | ZATERDAG 17 FEBRUARI (11:00 – 16:30)

THE LOVE SWAP ❤️ | ZATERDAG 17 FEBRUARI (11:00 – 16:30)

(english below)

Valentijnsdag nadert met al zijn romantiek, of wacht, is er eigenlijk wel zo veel romantiek aan? Laten we eerlijk zijn, het is vooral een commerciële feestdag, een moment om de verkoop van producten en kleding te stimuleren. Maar wat als we het dit jaar anders vieren? Laten we de traditionele route verlaten en kiezen voor een meer betekenisvolle benadering.

Daarom stellen we voor om de Valentijnsdag Romantiek om te zetten in een duurzamere daad van liefde – een kledingswap! Geef je kleding wat liefde en ruil het voor een nieuwe, leuke outfit. Een originele en milieuvriendelijke manier om te laten zien dat je niet alleen om stijl geeft, maar ook om de planeet. 💚👗

Dus, kom en doe mee aan onze kledingswap op Valentijnsdag! Breng die kledingstukken die je niet meer draagt, maar die nog steeds liefde verdienen. Ruil ze in voor iets nieuws en ontdek een geheel nieuwe stijl. Laten we samen bewijzen dat liefde meer is dan alleen het kopen van spullen.

Tijdens de swap je nieuwe kleding meteen laten aanpassen? Dat kan! Wij staan klaar om je te helpen jouw nieuwe aanwinst perfect te laten passen. Of het nu gaat om het inkorten van die broek die je net hebt geruild of het aanpassen van die mooie blouse, wij zorgen ervoor dat je met een perfect passende outfit naar huis gaat.

Doe jij ook mee 17 februari?

 

Valentine’s Day is approaching with all its romance, or wait, is there actually that much romance? Let’s be honest, it’s mostly a commercial holiday, a moment to boost the sales of products and clothing. But what if we celebrate it differently this year? Let’s depart from the traditional route and opt for a more meaningful approach.

That’s why we suggest transforming Valentine’s Day romance into a more sustainable act of love – a clothing swap! Give your clothes some love and trade them for a new, fun outfit. An original and eco-friendly way to show that you care not only about style but also about the planet. 💚👗

So, come and join our clothing swap on Valentine’s Day! Bring those garments you no longer wear but still deserve love. Swap them for something new and discover a whole new style. Let’s prove together that love is more than just buying stuff.

Want to adjust your new clothes right away during the swap? You can! We are ready to help you make your new acquisition fit perfectly. Whether it’s shortening those pants you just swapped or adjusting that lovely blouse, we’ll ensure you leave with a perfectly fitting outfit.

Are you in on February 17th?

> Tickets and more info click here!

ADRES

Meer NAaierij

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch