SPRING SWAP 🌷 | ZATERDAG 20 APRIL (11:00 – 16:30)

SPRING SWAP 🌷 | ZATERDAG 20 APRIL (11:00 – 16:30)

(english below)

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje aan de gang en we voelen de lentekriebels al in de lucht hangen. We kunnen niet wachten tot de bloemen beginnen te bloeien, de temperatuur stijgt en we onze winterkleding kunnen opbergen om plaats te maken voor lichtere en luchtigere outfits.

En wat is er nu een betere gelegenheid om op een duurzame manier jouw voorjaarsgarderobe aan te vullen dan onze swap? Hoewel kleding uit elk seizoen welkom is, voelt het toch extra fijn om bezig te zijn met lente- en zomeritems.

Dus, doe mee aan onze Spring Swap! Breng die kledingstukken die je niet meer draagt maar die nog steeds liefde verdienen. Ruil ze in voor iets ‘nieuws’ uit iemand anders’ kast en laat de lente goed beginnen.

Tijdens de swap kun je jouw nieuwe kleding meteen laten aanpassen. Wij staan klaar om je te helpen jouw nieuwe aanwinst perfect te laten passen. Of het nu gaat om het inkorten van die broek die je net hebt geruild of het aanpassen van die mooie blouse, wij zorgen ervoor dat je met een perfect passende outfit naar huis gaat.

Doe jij ook mee op 20 april? Check snel de details en koop je ticket;

 

The new year has already begun, and we can feel the spring in the air. We can’t wait for the flowers to bloom, the weather to warm up, and to stow away our winter clothes to make room for lighter and airier outfits. And let our swap be the perfect opportunity to replenish your spring wardrobe in a sustainable way.

Of course, clothing from every season is welcome, but there’s something special about focusing on spring and summer items.

So, come and join our Spring Swap. Bring those garments you no longer wear but still deserve love. Swap them for something ‘new’ from someone else’s closet and let the spring begin in style.

During the swap, you can also have your new clothing adjusted right away. We’re here to help you ensure that your new additions fit perfectly. Whether it’s altering the length of those pants you just swapped or adjusting that beautiful blouse, we’ll make sure you leave with a perfectly fitting outfit. Are you in for April 20th? Check out the details and buy a ticket!

> Tickets and more info click here!

ADRES

Meer NAaierij

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch