Title Image

NIEUWE CURSUS: KLEDING VERSTELLEN

NIEUWE CURSUS: KLEDING VERSTELLEN

Bij de Naaierij vinden we het heel belangrijk dat je aan de slag gaat met bestaande (tweedehands/vintage) kleding. Dus niet weggooien of nieuw kopen, maar repareren of vermaken. En dat laatste kun je vanaf half maart leren tijdens onze nieuwe cursus kleding verstellen! 

De 6-weekse cursus bestaat uit lessen van ongeveer 2 uur, waarbij telkens een (of meerdere) techniek(en) klassikaal worden behandeld. We werken in groepjes van maximaal 6 mensen, dus er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

De verstelcursus is voor iedereen die al enige ervaring heeft met de naaimachine. Volg dus eerst onze workshop leer de naaimachine kennen, kom langs bij ons in het repaircafé, begin met de reparatiecursus of duurzame naailes voordat je aan deze cursus begint.

Doe je ook mee? Aanmelden kan via de Cursus pagina op onze website 

meer naaierij

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch