WORKSHOP:STYLE, MEND & ALTER | De Naaierij X Indiaan in je kast.

WORKSHOP:STYLE, MEND & ALTER | De Naaierij X Indiaan in je kast.

Op vrijdag 19 april zal de workshop Style, Mend & Alter plaatsvinden. Deelnemers nemen hun eigen kledingstukken mee waar ze heel blij van worden, maar niet goed weten of het wel bij ze past of hoe ze het moeten stylen.

Tijdens het evenement kunnen de deelnemers genieten van een stylingsessie geleid door Indiaan in je Kast. De verschillende kledingstukken worden besproken, aangetrokken en aan de hand van Chiara haar inzicht zullen de deelnemers nieuwe mogelijkheden zien in hun kledingstukken.

Aan de hand van het advies van Chiara en de Naaierij zullen de kledingstukken van de deelnemers worden gerepareerd of aangepast. De Naaierij doet de meeste reparaties en aanpassingen zelf, maar als de deelnemer zelf wil meedoen, zal hier waarschijnlijk ook ruimte voor zijn.

De workshop zal worden gegeven in groepen van max. 10 personen. Waarbij voor elke persoon max twee kledingstukken kunnen worden gerepareerd of aangepast.

Optie 1. Deelnemers nemen hun gerepareerd kledingstuk mee naar huis, nadat het meteen is gerepareerd.
Optie 2. De Naaierij heeft meer tijd nodig en stuurt het kledingstuk later, aangepast, naar de deelnemer toe. (verzendkosten inclusief of exclusief?)

Tijdens de workshop zullen er twee groepen zijn die meedoen.
Een groep 1. 11:00 – 13:00 en een groep 2: 14:00 – 16:00

Tijdens de workshop zal er thee, koffie en iets lekkers aanwezig zijn.

MEER NAAIERIJ

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

Nog geen reacties

Reactie plaatsen

nl_NLDutch