Title Image

NAAIERIJ REPAIRS

We maken er graag een kunstwerkje van!

Reparatie is een van de meest duurzame manieren om kleding een langer leven te geven en dus ook een goede manier om de slow fashion beweging aan te moedigen. Helaas zijn we tegenwoordig zo gewend aan lage prijzen van de grote winkelketens dat we zonder enige moeite afstand doen van een kledingstuk om het vervolgens te vervangen voor iets nieuws. Terwijl het zo makkelijk is om je kleding een nieuw leven te geven, door het bijvoorbeeld te ruilen, maar ook zeker door het te repareren.

Daarom staat de Naaierij voor reparatie! Of je nou zelf komt repareren in ons ons repair café, of dat wij het voor je doen, jij bent lekker bezig!  

NAAIERIJ REPAIRS

Om je te helpen nog minder weg te gooien, en weer echt te kunnen genieten van een item wat je eigenlijk niet weg kan doen, repareren we tegenwoordig ook in opdracht. Zo kunnen we je broek korter of langer maken, je rok smaller of wijder maken, you name it! Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw kledingstuk. 

We houden van creatief bezig zijn met kleding. Dus ook als je van een jurk een pakje wil maken, of van een rok een broek staan we voor je kleaar.

Verder maken we graag een kunstwerk van de beschadigde kleding die je bij ons inlevert. In plaats van het verstoppen van gaten en scheuren willen we juist laten zien wat voor een verhaal een kledingstuk met zich meedraagt en daarom zullen we jouw kleding repareren op een zichtbare, mooie manier, als een soort van kunstwerk.

We matchen vintage stoffen met jouw item, of borduren er iets moois op. Zodat jij met trots je item weer gaat dragen. Dus heb jij een broek met een scheur, je lievelingsoverhemd waar de gaten invallen, breng je kledingstuk langs! Dit kan van woensdag t/m zaterdag tussen 12u-17u bij de Naaierij. 

PRIJzEN

Wil je iets laten repareren, maar staat dit niet op de lijst? Stuur ons een whatsappje, of bel ons even! Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

nl_NLDutch