DUURZAME ONTWERPEN VAN STUDIO SOE SOE
336
page-template-default,page,page-id-336,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

DUURZAME ONTWERPEN VAN STUDIO SOE SOE

DUURZAME ONTWERPEN VAN STUDIO SOE SOE

Naast zelf je eigen kleding maken kun je bij Studio Roosmarijn van Soest ook kleding kopen, speciaal voor jou gemaakt.

Roosmarijn is sinds een jaar afgestudeerd aan de opleiding mode aan de Willem de Kooning Kunstacademie. Voor haar afstudeercollectie heeft zij een collectie ontworpen die zij nu in de Naaierij verkoopt onder de naam Soesoe. Elk item is identiek, omdat de klant zelf aanpassingen kan aanvragen bij elk kledingstuk. Zo kan de maat worden aangepast, maar ook kunnen er elementen worden toegevoegd, zoals zakken of een riem. Het item wat je hebt besteld wordt speciaal voor jou door Roosmarijn gemaakt, allemaal in Nederland en allemaal op een duurzame manier.

Door goede kwaliteit, vooruitstrevende ontwerpen en betaalbare prijzen nodigt Studio Roosmarijn van Soest jou uit om deel uit te maken van de ‘slow-fashion’ beweging.

Naast Soesoe ontwerpt en maakt Roosmarijn kleding in opdracht. Zo creëerde zij bijvoorbeeld voor de haagse band Goldband een mini collectie die tijdens Lowlands festival 2019 gedragen werd.

Neem dus snel een kijkje in haar mini shop hier op de website van de Naaierij en get your own!

Door COVID-19 is het op dit moment niet mogelijk een ontwerp door te passen. Daarom vragen we je tijdens je bestelling bij de opmerkingen aan te geven wat je taille omtrek, heup omtrek, borst omtrek en lengte is.

GET YOUR OWN SOE SOE ↓

Wil je een ander kledingstuk op maat laten maken, naar je eigen ontwerp of in samenwerking met Roosmarijn? Vul dan het formulier in op deze pagina en Roos neemt snel contact met je op!

Ontwerp aanvragen