Title Image

Duurzame mode

NAAIERIJ COLLECTIONS

BLOESEM

Met trots presenteren we jullie vanuit de Naaierij onze eigen Naaierij Collection, genaamd Bloesem.
Bloesem is geboren tijdens de Corona tijden, terwijl we uren lang praatten en ideeën bedachten, tijdens het naaien van mondkapjes. Samen gingen we ervoor; ontwerpen, stoffen uitzoeken, knippen en naaien tot midden in de nacht, zo leuk om te doen. Samen meteen op dezelfde golflengte zitten en gaan voor dit nieuwe project, Bloesem we love you!

Omdat we tegen de fast fashion industrie zijn en we graag willen dat iedereen meer waarde aan zijn of haar kleding hecht, daarom hebben we deze collectie gemaakt. Een collectie Waar je in kunt groeien, kleding die je in kast wilt blijven hebben, gemaakt van duurzaam materiaal en met onze eigen handen.
En dit allemaal om jou een uniek kledingstuk in je kast te laten hangen, dat je nooit meer weg wilt doen.

HOE WERKT HET BESTELLEN VAN ONZE BLOESEM COLLECTIE?

De Bloesem collectie shoppen is net even iets anders dan gewoon naar een kledingwinkel gaan. In de Naaierij hebben we een rek met samples hangen. Deze samples zijn allemaal in één maat gemaakt. De samples kan je passen en daarna bestellen bij ons of natuurlijk via de website. Past het niet helemaal, moet het een maatje groter of misschien iets anders? We passen het (tot op zekere hoogte dat het ontwerp blijft behouden) voor je aan. Om te bestellen kies je een stof die je het allermooiste vindt en hiermee gaan we aan slag. Binnen twee weken is je unieke kledingstuk klaar en kun je ‘m komen ophalen. Bestel/reserveer via de website, want we hebben maar een beperkte oplage vintage stoffen!

DUURZAME ONTWERPEN VAN STUDIO SOE SOE

Naast zelf je eigen kleding maken kun je bij Studio Roosmarijn van Soest ook kleding kopen, speciaal voor jou gemaakt.

Roosmarijn is sinds een jaar afgestudeerd aan de opleiding mode aan de Willem de Kooning Kunstacademie. Voor haar afstudeercollectie heeft zij een collectie ontworpen die zij nu in de Naaierij verkoopt onder de naam Soesoe. Elk item is identiek, omdat de klant zelf aanpassingen kan aanvragen bij elk kledingstuk. Zo kan de maat worden aangepast, maar ook kunnen er elementen worden toegevoegd, zoals zakken of een riem. Het item wat je hebt besteld wordt speciaal voor jou door Roosmarijn gemaakt, allemaal in Nederland en allemaal op een duurzame manier.

Door goede kwaliteit, vooruitstrevende ontwerpen en betaalbare prijzen nodigt Studio Roosmarijn van Soest jou uit om deel uit te maken van de ‘slow-fashion’ beweging.

Naast Soesoe ontwerpt en maakt Roosmarijn kleding in opdracht. Zo creëerde zij bijvoorbeeld voor de haagse band Goldband een mini collectie die tijdens Lowlands festival 2019 gedragen werd.

Neem dus snel een kijkje in haar mini shop hier op de website van de Naaierij en get your own!

Door COVID-19 is het op dit moment niet mogelijk een ontwerp door te passen. Daarom vragen we je tijdens je bestelling bij de opmerkingen aan te geven wat je taille omtrek, heup omtrek, borst omtrek en lengte is.

COMING SOON…

– PERMANENT SWAPREK

– VINTAGE & TWEEDEHANDS KLEDING