Title Image

DUURZAME NAAILES

Ontdek onze duurzame naailessen bij De Naaierij! Bij ons ligt de nadruk op hergebruik, en we werken uitsluitend met tweedehands materialen, stoffen en kleding. 

Samen dragen we bij aan een meer duurzame mode-industrie. Kom naar onze duurzame naailessen in Den Haag en ontdek de creatieve wereld van hergebruik en naaien!

EERSTVOLGENDE STARTDATUM: MAANDAG 15 JANUARI

DUURZAME NAAILES

Tijdens de duurzame naailessen leren we je hoe je van tweedehands materialen weer draagbare items kunt maken. We geven uitgebreide instructies over het werken met naaimachines en leren je hoe je met patronen kunt omgaan. In onze lessen werk je aan je eigen project, waarbij wij jou persoonlijk begeleiden en assisteren. 

Heb je nog helemaal geen naaiervaring? 
Volg dan eerst de workshop: leer de naaimachine kennen! In deze workshop leren we je de basis van naaien met de naaimachine. Dit gaat je veel helpen om sneller met een project aan de slag te kunnen tijdens de naailessen. 

Tweedehands materialen

Tijdens de naailessen kun je je eigen kledingstukken mee nemen om te repareren of upcyclen. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan met tweedehands stoffen, bijvoorbeeld uit onze duurzame stoffenwinkel.

We moedigen je aan om duurzame keuzes te maken en stoffen uit hergebruik te selecteren voor je projecten.

Wil je aan de slag met patronen? Dan hebben we in de Naaierij een collectie tweedehands patroonboeken beschikbaar, maar je bent ook vrij om je eigen patronen mee te brengen. 

WAT KRIJG JE?

  • 6 naailessen van 2 uur (19:30 – 21:30)
  • Gebruik van naaimachines, fournituren, garen.
  • Een heerlijk kopje thee.
  • Prijs: €190,-


    Niet inbegrepen zijn de stoffen.

AANMELDEN KAN VIA ONDERSTAANDE AGENDA

MEER NAAIERIJ

Exploring the Paradox of Fashion 25 oktober staan we op de Dutch Design Week om je meer te vertellen over kledingreparatie. Want waarom zijn wij begonnen met de Naaierij en wat wil

nl_NLDutch