\n\n\n
Title Image

INSTORE

De Naaierij biedt meerdere services en producten in de winkel. Je kan bij ons onder andere terecht voor het repair café, naaimachines en duurzame kleding. Check hieronder wat we allemaal in de winkel hebben.

We will help you to change your perspective on clothing

– NAAIERIJ, 2020

REPAIR / UPCYCLE CAFE

Reserveer een naaimachine en repareer met onze hulp jouw kleding. Of ga lekker je eigen gang.

DUURZAME MODE

Omdat er al genoeg kleding is op de wereld, en omdat we je laagdrempelige en leuke manieren willen laten zien hoe je duurzamer met mode om kan gaan. 

Daarom zijn we de Naaierij gestart.  Zo verkopen en maken we zelf ook een heleboel duurzame mode bij ons in de Naaierij.

CUSTOMIZED REPAIRS

Om je te helpen nog minder weg te gooien, en weer echt te kunnen genieten van een item wat je eigenlijk niet weg kan doen, gaan we ook voor je repareren. Maar niet op een manier zoals je gewend bent bij de kleermaker. We maken er namelijk een kunstwerk van!

NAAIMACHINE APK & REPAIR

Heb je een naaimachine gekregen, of heb je je naaimachine al heel lang niet laten nakijken? En wil je dat ze weer loopt als een zonnetje? Dat kan bij de Naaierij! Wij geven je naaimachine graag een onderhoudsbeurt zodat deze weer lekker naait!

NAAIMACHINE VERKOOP & VERHUUR

Ben je zo enthousiast geworden dat je zelf een naaimachine wilt? We’ve got your back! Neem een kijkje in onze webshop of kom een naaimachien uitproberen in de Naaierij!

LOKALE PRODUCTEN & CRAFTMANSHIP

Naast dat jij bij de Naaierij zelf aan de slag kunt met naaien en duurzame mode, bieden we ook expositie/verkoop-ruimte aan (beginnende) ondernemers en Haagse kunstenaars. Bij de Naaierij shop je bijvoorbeeld vintage hebbedingetjes, sieraden, prachtige prints en drink je een bakje koffie of cacao. Scroll om te zien wie er allemaal bij ons in de winkel liggen.

NAAILES VAN ZIPPER STUDIO

Om iedereen enthousiast te maken over naaien geeft Zipper Studio, Isabel, naailes aan jou in de Naaierij. Je leert je eigen items maken met behulp van de naaimachine. 

STUDIO SOESOE

Door goede kwaliteit, vooruitstrevende ontwerpen en betaalbare prijzen nodigt Studio Roosmarijn van Soest jou uit om deel uit te maken van de ‘slow-fashion’ beweging en gaat ze voor duurzame mode.


Kom je langs? De Naaierij vind je in de Boekhorststraat!