KLEDINGREPARATIE- & NAAICAFÉ

Kom je ook jouw kleding repareren in ons reparatiecafe?

VRIJ & ZAT TUSSEN 11U EN 17U

Elke vrijdag en zaterdag (tussen 11u en 17u) kun je bij de Naaierij jouw kleding komen repareren tijdens het repair café! Tijdens deze middagen kun je langskomen om met onze hulp dat stapeltje met kapotte kleding aan te pakken. 

Je lievelingsbroek met een scheur, een blouse waar een knoopje is afgevallen of een jurk die toch net iets korter mag. Alles kun je komen repareren of verstellen. 

Én natuurlijk staan wij voor je klaar met al onze naai- en reparatiekennis om jou op weg te helpen met naald en draad of met de naaimachine. Ook leren we je graag tips & trics, zodat je later thuis ook aan de slag kunt. 

MAAR Ik kan helemaal niet naaien!

Heb je nog nooit achter een naaimachine gezeten maar wil je wel graag je kleding komen repareren of upcyclen? Dat kan gewoon! Wij rijgen de machine voor je in, helpen je beginnen en voor je het weet heb je jouw project gewoon zelf genaaid! Hoe tof is?

Wij geloven dat als je iets zelf hebt gerepareerd, je meer waarde aan het kledingstuk zal hechten en dit dus minder snel zal weggooien! - Naaierij

naaierij werkplek

Om te komen repareren, upcyclen of naaien reserveer je een werkplek bij de Naaierij voor €14,50 per uur.  

Inbegrepen bij een werkplek zit;

  • Een naaimachine
  • Eventueel gebruik van de lockmachine (voor de al meer gevorderde naaiers)
  • Strijkplank en strijkbout
  • Naaigereedschap (denk aan een schaar, naalden, centimeter, spelden, krijtje, tornmes)
  • Tekenmateriaal en eventueel patroon papier

 

In onze winkel hebben we ook fournituren te koop om te gebruiken tijdens het repareren, upcyclen of naaien. Denk hierbij aan garen, applicaties, biasband, ritsen, reparatiedoek en stoffen

Middagje zoet

Om je zo een fijn mogelijke ervaring te geven, serveren we tijdens het repareren ook drankjes en lekkers. Zo ben je echt een middagje zoet.

Boek een repair/naaiplek!

nl_NLDutch