\n\n\n
Title Image

LOKALE PRODUCTEN EN CRAFTMANSHIP

Naast dat jij bij de Naaierij zelf aan de slag kunt met naaien en duurzame mode, bieden we ook expositie/verkoop-ruimte aan (beginnende) ondernemers en Haagse kunstenaars. Bij de Naaierij shop je bijvoorbeeld vintage hebbedingetjes, sieraden, prachtige prints en drink je een bakje koffie of cacao. Scroll om te zien wie er allemaal bij ons in de winkel liggen.


LEVENDIGE GALERIE

Opgezet door deze super woman Rachell is De Levendige Galerie één van de eerste liefdes van de Naaierij en zoals je weet oude liefde roest niet! Want wat zijn wij blij dat De Levendige Galerij de zaak altijd net een stukje gezelliger maakt met al haar frutsels. De Levendige Galerie biedt unieke vintage items voor een hele betaalbare prijs . Bij de Naaierij vind je spiegels, sieraden, sjaaltjes, tasjes of opbergdoosjes voor bijvoorbeeld naaispullen. Zo maken we het leven duurzamer, vrolijker en levendig! Vergeet vooral haar niet te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van al haar interieur parels.

ROAST FACTORY

Tijdens het naaien is er natuurlijk niets lekkerders dan een warm bakkie koffie! Daarom serveren we tijdens het repareren en naailessen koffie van Roast Factory. 
Bij ons drink je de Calamuk koffie uit Oeganda. Deze koffie groeit in het Nebbi district, dit ligt op de grens met Congo. We hebben gekozen voor deze koffie, omdat de werknemers een eerlijk loon krijgen en we zo iets kleins kunnen doen voor een arm land als deze. Ook hebben we deze koffie gekozen, omdat 50% van de werknemers vrouw is en dit niet vaak voorkomt in de koffie industrie en daarbij is ‘ie ook gewoon heel lekker!

A LITTLE LEM

Nog zo’n powervrouw! A Little Lem is het prachtige bedrijf van de Scheveningse Renske. Haar sieraden zijn klassiek, subtiel, sexy en duurzaam en we love it! Al de sieraden worden gemaakt in haar atelier aan de zee ik het hartje van Scheveningen. Door het gebruik van mooie materialen zoals 14 karaat goud en sterling zilver ben je zeker van een sieraad wat je voor altijd bij je kan dragen. Een perfect cadeau aan jezelf of een ander. Geen tijd om naar de winkel te komen? Niet getreurd A Little Lem biedt ook al haar producten aan op haar website.

FIJNE DINGE.

Fijne Dinge staat misschien nog in de kinderschoenen, maar geeft ons nu al zoveel moois. Bij Evi, maker van Fijne Dinge, is stylen en creëren er met de paplepel ingegoten. Samen met haar moeder creëert zij van alles en met name gewoon hele fijne dingen. Als moeder en dochter, maar ook als kunst duo zijn deze twee verschrikkelijk op elkaar ingespeeld. Om een klein stukje van hun fijne dingen met de buitenwereld te kunnen delen verkoopt Evi nu haar lino afdrukken onder het label Fijne Dinge en kregen wij de eer om als eerste plek haar prints te mogen tentoonstellen en verkopen. And it’s a hit! Check voor meer inspo hun insta of hun interview in de VT-wonen!

ANOUK VAN AREM

Anouk van Arem noemt zichzelf maker van kunst en dingen, want wat doet ze niet? Van leuke kerstkaartjes tot aan levensgrote schilderijen tot aan babyslofjes. Ze doet het allemaal en wij vinden het geweldig. Op haar insta account houdt ze ons altijd op de hoogte van al het leuks wat zij doet. Via haar website kun je alles wat ze maakt bekijken en bestellen. Natuurlijk raden wij het je ook aan om even bij ons langs te wandelen om haar werk te komen bekijken.

PURE KAKAW

In de afgelopen zomer maakte wij kennis met het prachtige product cacoa; een soort warme chocomelk maar met het bittertje van koffie. Sindsdien zijn verslaafd.
Het inspirerende koppel Leonie & Erik zijn de oprichters van Pure Kakaw. Door hun fascinatie voor de effecten die cacao heeft op onze lichaam en geest zijn zij Pure Kakaw begonnen. Gebaseerd in Amsterdam, maar ze zijn in alle uithoeken van de wereld te vinden op zoek naar de puurste en mooiste cacao. Wij zijn fan en raden iedereen aan een kopje bij ons te komen drinken! Volg ze op instagram of neem een kijkje op hun website om meer te leren over cacao en haar geschiedenis.

SIEMS

Siems is het vrolijke sieraden merk van Simone. Deze kleurrijke verschijningen zijn een feestje voor je oren en perfect om jouw outfit een flinke boost te geven. Gemaakt van filodeeg maakt ze heel licht en dus ideaal om elke dag een ander paar te dragen. Neem vooral een kijkje op haar instagram account , want alleen van ernaar kijken wordt je al blij.