MONDKAPJES BY NAAIERIJ
721
page-template-default,page,page-id-721,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MONDKAPJES BY NAAIERIJ

MONDKAPJES BY NAAIERIJ

MONDKAPJES VERPLICHT IN OV VANAF 1 JUNI

Zoals jullie waarschijnlijk wel van onze lieve Mark Rutte hebben gehoord, wordt het vanaf 1 juni verplicht een mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer.
Nu vinden we het ontzettend fijn dat de maatregelen alweer versoepeld zijn en zijn we trots op ons Nederland dat iedereen zo verstandig omgaat met de regels.

DIY MONDKAPJE PAKKET

Nu wil natuurlijk iedereen een mondkapje, snappen wij! Maar hoe leuk is het als je er eentje draagt die je zelf hebt gemaakt, zodat ie precies bij je outfit past?! Daarom bieden we nu op onze website een DIY pakket aan waarmee je je eigen mondkapjes kunt maken. In het pakketje zit genoeg stof & elastiek om 3 mondkapjes te maken. Daarbij hebben we een video gemaakt waarin we je laten zien hoe je een mondkapje kunt maken, hoe handig is dat?! Bestel nu jouw mondkapje of DIY Pakket!

Heb je zelf geen naaimachine thuis? Je kunt bij ons nog steeds een naaimachine huren of kopen! Reserveer de machine via de website door ‘m aan te kopen en in de opmerkingen te schrijven dat je de machine wilt huren.

Zo heb je alles in huis om aan de slag te gaan ! Veel naaiplezier en Stay Safe xx

DIY | MAAK JE EIGEN MONDKAPJE