Title Image

Naaierij Collections

BLOESEM

Met trots presenteren we jullie vanuit de Naaierij onze eigen Naaierij Collection, genaamd Bloesem.
Bloesem is geboren tijdens de Corona tijden, terwijl we uren lang praatten en ideeën bedachten, tijdens het naaien van mondkapjes. Samen gingen we ervoor; ontwerpen, stoffen uitzoeken, knippen en naaien tot midden in de nacht, zo leuk om te doen. Samen meteen op dezelfde golflengte zitten en gaan voor dit nieuwe project, Bloesem we love you!

Omdat we tegen de fast fashion industrie zijn en we graag willen dat iedereen meer waarde aan zijn of haar kleding hecht, daarom hebben we deze collectie gemaakt. Een collectie Waar je in kunt groeien, kleding die je in kast wilt blijven hebben, gemaakt van duurzaam materiaal en met onze eigen handen.
En dit allemaal om jou een uniek kledingstuk in je kast te laten hangen, dat je nooit meer weg wilt doen.


HOE WERKT HET?

De Bloesem collectie shoppen is net even iets anders dan gewoon naar een kledingwinkel gaan. In de Naaierij hebben we een rek met samples hangen. Deze samples zijn allemaal in één maat gemaakt. De samples kan je passen en daarna bestellen bij ons of natuurlijk via de website. Past het niet helemaal, moet het een maatje groter of misschien iets anders? We passen het (tot op zekere hoogte dat het ontwerp blijft behouden) voor je aan. Om te bestellen kies je een stof die je het allermooiste vindt en hiermee gaan we aan slag. Binnen twee weken is je unieke kledingstuk klaar en kun je ‘m komen ophalen. Bestel/reserveer via de website, want we hebben maar een beperkte oplage vintage stoffen!