Title Image

NAAIERIJ X UIT HET GAREEL: DUNYA ATAY

Samen met Uit Het Gareel heeft Naaierij de handen in een geslagen om het aankomende jaar (2021) samen lokale kunst exposities te organiseren. Elk kwartaal kun je bij de Naaierij een nieuwe kunstenaar verwachten, jong, getalenteerd en uit Den Haag. In de Naaierij kun je hun werk komen bekijken, maar natuurlijk ook kopen, tegen super leuke prijzen om de drempel naar kunst laag te houden. De werken zijn ook te koop via onze webshop!

Dünya Atay

We starten onze serie exposities met niemand minder dan Dünya Atay. Dünya is een illustrator, grafisch ontwerper en muralist, gebaseerd in Den Haag. Haar tijd spendeert ze het meest aan spelen, vragen stellen en het creëren van de realiteit. En dus het maken van haar eigen wereld in een directe, energieke, kinderlijke, dromerige, absurde en vooral niet zo serieuze manier laat ze je hier een beetje van ontdekken.

Dünya zal verschillende prints exposeren, in verschillende maten en prijsranges. Kom dus langs om haar expo te bekijken, of bestel een van haar werken via onze webshop! Na je bestelling zal Dünya je zelf de prints toesturen.

De expo vindt plaats van 1 april tot 30 juni 2021.

We hopen je te gaan zien bij de Naaierij!

x Dünya, Naaierij & Uit het Gareel