Naailes van Zipper Studio
290
page-template-default,page,page-id-290,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Naailes van Zipper Studio

Naailes van Zipper Studio

Om iedereen enthousiast te maken over naaien is Isabel na het geven van verschillende workshops bij onder andere Haley’s Comet Breakfastclub, Confetti en de Sushimeisjes begonnen met het geven van naailessen. Deze Naailessen vinden plaats in de Naaierij.

Tijdens de naailessen leer ik je de beginselen van het naaien. We beginnen met de werking van de naaimachine en daarna gaan we over naar een makkelijk project. Een kussensloop, een tasje, you name it. Als het maar makkelijk is. Zo heb je je eerste project snel af en kun je door met het volgende (een kledingstuk bijvoorbeeld!)

Doe je mee met de nieuwe lessen? Meld je dan aan via dit formulier!

INTRODUCTIELES

Heb je nog nooit genaaid? Dan is het misschien handig om een introductieles te volgen. Tijdens deze les help ik je met wat je kan maken, wat voor stof en andere spulletjes je daarvoor nodig hebt en ik laat je zien hoe een naaimachine werkt. Na de introductieles krijg je ook nog leuke goodies om goed van start te gaan! De introductieles is natuurlijk niet verplicht, maar wel heel handig.

DATA & TIJDEN

Na de (eventuele) introductieles, zal ik van begin april t/m eind mei een aantal dagen in de week lessen gaan geven. Wil je meedoen? Dan zou ik graag willen weten op welke dag je zou kunnen. Aan de hand van de dagen die jij aangeeft dat je kunt, zal ik de naailessen indelen. 

  • Maandag avond  19.30u – 21.45u
  • Dinsdag avond 19.30u – 21.45u
  • Woensdag ochtend 10.00u – 12.15u
  • Woensdag avond 19.30u – 21.45u
  • Donderdag avond 19.30u – 21.45u
  • Vrijdag ochtend 10.00u – 12.15u

LESSEN

Je kan bij mij een losse les volgen of er voor kiezen een strippenkaart te kopen, wat uiteraard voordeliger is en er voor zorgt dat je genoeg tijd hebt om leuke dingen af te maken.

De strippenkaart bevat 5 strippen. Je hoeft niet al je strippen achter elkaar op te maken, maar dit kun je doen verspreid over 7 weken.

Heb je strippen over? Dan kun je die nog opmaken in de opvolgende serie van 8 weken 🙂

KOSTEN

– Introductieles; €15,- (1x p.p.)
– Losse les daarna; €25,-
– Strippen kaart van 5 strippen; €100,-