Helaas kunnen door het Corona virus op dit moment de fysieke naailessen niet door gaan, wil je op de wachtlijst voor eerstvolgende lessenserie? Meld je dan aan via onderstaand formulier of stuur me een mail!

(online)
Naailes van Zipper Studio

Om iedereen enthousiast te maken over naaien is Isabel na het geven van verschillende workshops bij onder andere Haley’s Comet Breakfastclub, Confetti en de Sushimeisjes begonnen met het geven van naailessen. Deze Naailessen vonden plaats in de Naaierij, maar helaas kunnen deze door het corona virus niet meer op dezelfde manier plaatsvinden.

Daarom hebben we een andere manier hiervoor bedacht;

Online workshops

Omdat er in deze tijd geen mogelijkheid is om veilig naailes te geven heeft Zipper Studio bedacht online workshops te gaan geven. Deze workshops vinden plaats via Zoom, een online communicatie platform, waardoor we met elkaar kunnen beeldbellen tijdens het naaien. Om mee te doen aan de workshops, heb je wel een naaimachine nodig. Deze kun je huren bij de Naaierij 🙂
De workshops die worden gegeven, zullen worden gepubliceerd op deze pagina en op FB!

Online Privé les

Wil je alleen of misschien wel samen met vriendinnen leren naaien?

Boek dan een privéles bij Zipper Studio.
Voor €10,- pp, mag je al je naaivragen stellen en help ik je waar je er even niet uitkomt 🙂 De sessies duren maximaal een uur.

Online Workshops

18 april 2020 – Online een babybroekje naaien!

Vraag een online les aan, doe mee aan een workshop of zet jezelf op de wachtlijst voor de eerstvolgende serie lessen!