Naailes van Zipper Studio

Om iedereen enthousiast te maken over naaien is Isabel begonnen met het geven van naailessen. Na een aantal keer verhuizen vinden de lessen nu plaats in ons atelier aan de Boekhorststraat; de Naaierij!

Tijdens de lessen leert Isabel je de beginselen van het naaien. We beginnen met de werking van de naaimachine en daarna gaan we over naar een makkelijk project. Een kussensloop, een tasje, you name it. Als het maar makkelijk is. Zo heb je je eerste project snel af en kun je met een goed gevoel door met de volgende stap. 

Introductieles

Om van te voren te kijken wat je wilt maken, de naaimachine te laten leren kennen en te kijken wat je moet aanschaffen geef ik je graag een introductieles. Na de introductieles krijg je ook nog leuke goodies om goed van start te gaan!
De introductieles is natuurlijk niet verplicht.

Helaas zitten op dit moment de naailessen t/m eind januari helemaal vol. Wil je meedoen met de nieuwe sessie begin 2020? Meld je dan aan via onderstaand formulier of stuur me een mail!

Lessen

Je kan bij Isabel een losse les volgen of er voor kiezen een strippenkaart te kopen, wat ervoor zorgt dat je genoeg tijd hebt om leuke dingen af te maken. De strippenkaart bevat 5 strippen. Je strippen kun je verspreid over 8 weken opmaken.

Data en tijden

Maandag ochtend van 10:00 tot 12:15
Maandag avond van 19:30 tot 21:45
Dinsdag avond 19:30 tot 21:45
Woensdag ochtend 10:00 tot 12:15
Woensdag avond 19:30 tot 21:45
Vrijdag ochtend 10:00 tot 12:15

Kosten

– Introductieles; €15,- (1x p.p.)
– Losse les daarna; €25,-
– Strippen kaart van 5 strippen; €100,-

Aanmelden