REPAIR / UPCYCLE CAFE

Leer je kleding repareren in ons Repair / upcycle café!

Op vrijdag en zaterdag staat onze deur van 12u tot 16u voor je open om aan de slag te gaan met dat stapeltje kleding dat er al jaren ligt. Een knoop eraf, scheur of gat in je favo broek, of moet dat jurkje toch iets korter? Wij helpen je met alle liefde in ons repair / upcycle café, en al helemaal als je (nog) niet kunt naaien.

Wil je een item dat je hebt helemaal veranderen, oftewel upcyclen? Dat kan natuurlijk ook! We helpen je graag met ideeën en onze naaikennis.

Én zelfs als je al kunt naaien, maar je hebt gewoon een steuntje in de rug nodig, ook dan kun je gebruik maken van ons naaicafé! Want wat is er nou leuker dan samen naaien, ja weinig dus?

Mee naaien? Boek dan een naaimachine voor ons reapir / upcycle café en we zetten een tafeltje + machine voor je klaar.

Omdat er te veel kleding wordt weggegooid die nog makkelijk te repareren is.

– Naaierij
Isabel helpt Florine, tijdens het repaircafé, met het aannaaien van een knoop. Zo kan ze straks haar jurk weer dragen!

Kosten

Je kunt bij ons een naaimachine huren voor €8,50 per uur. Je betaalt voor je eigen werkplek en onze hulp. Tijdens het repareren kun je gebruik maken van een hoop fournituren, maar ook kun je handige tool aanschaffen, zoals reparatiedoek, garen, naalden of een tornmesje. Zo kun je thuis verder aan de slag!

Wil je ook je kleding komen repareren? Boek dan nu een een plekje op vrijdag en zaterdag tussen 12u en 17u! Op de andere dagen hebben we geen repair café, maar kun je natuurlijk wel gezellig langskomen.

Wil je thuis verder aan de slag? Dan kun je ook een naaimachine bij ons proberen, huren en kopen! Bekijk al onze machines hier.